Sport

Constănţeanul Bogdan Ciocănel, MVP al finalei mari La Jupiter s-a stabilit campioana României la fotbal pe plajă (galerie foto)

Echipa West Deva a cucerit pentru al doilea an la rând titlul de campioană naţională la fotbal pe plajă. Medaliile, tricourile de campioni şi cupa au fost decernate la Jupiter, acolo unde s-au disputat partidele din ultima fază a întrecerii.
 
În finala mare, West Deva a trecut, ieri, cu 8-0 de Viitorul Teasc, MVP al partidei fiind desemnat constănţeanul Bogdan Ciocănel, component al formaţiei campioane, dar şi al echipei naţionale a României, care a reuşit un hat-trick, marcând inclusiv printr-o foarfecă. Din lotul West Deva au mai făcut parte încă patru jucători din judeţul Constanţa, şi ei jucători de lot naţional: Ionuţ Florea, Iulian Răvoiu, Adrian Tănase şi Daniel Zaharia.
 
Pe locul trei pe ţară s-a clasat Bradu Borca, în urma victoriei cu 6-3 din finala mică, contra Ştiinţei Danubius Bechet. În semifinale, West Deva a trecut de Bradu Borca cu 9-3, iar Viitorul Teasc a dispus de Ştiinţa Danubius Bechet cu 8-5. După finalele de ieri, secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Gabriel Bodescu, a premiat echipele clasate pe podium.
 
Sursa foto: Federaţia Română de Fotbal
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SSC Farul, Metalul Constanţa, Black Sea Năvodari şi ACS Performer, medalii la turneul „Junior Summer Cup” (galerie foto)

25 Jun 2018 1793

Iustin Doicaru, cel mai bun jucător la faza de zonă Juniorii E de la Academia Farul Constanța s-au calificat la turneul semifinal

27 May 2018 1685

Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a ratat revenirea în divizia de elită

19 Sep 2017 1222

Pe cine vor întâlni puştii de la Academia Farul Constanţa în grupele de la Braşov Indoor Cup

01 Feb 2017 3304

Bogdan Ciocănel, pe primul loc CS Eforie şi SSC Farul, recital de goluri în grupele Memorialului „Aliş Osman Sami“

17 Jan 2017 6299

Sebastian Zaharia, Mario Roman, David Asan şi Iustin Doicaru, laureaţi Academia Farul, locul întâi la turneul de la Mangalia

20 Dec 2016 2484

Au participat la Sparta Winter Cup Bogdan Ciocănel, la primul turneu ca antrenor la Academia Farul

15 Dec 2016 3457