Copii din Constanța, în vizită la Palatul Cotroceni. Cine i-a însoțit (GALERIE FOTO)



Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, un grup de copii din Constanța a vizitat Palatul Cotroceni.

Printre cei care i-au însoțit s-au numărat Ionuț Francisc Paloși, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, și Aurelian Arghir, directorul Clubului Sportiv Farul Constanța.

Ionuț Francisc Paloși (tatăl jucătorului de tenis din Constanța Ștefan Paloși) a înlocuit-o în funcție la DJST pe Florina Cristache, transferată la Ministerul Sportului, ca șef de serviciu.  

În ajunul aniversării unui secol de la încoronarea Regelui Ferdinand și a Reginei Maria, aproximativ 70 de copii din Constanța, însoțiți de Ionuț Francisc Paloși, director executiv Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Aurelian Arghir, director Clubul Sportiv Farul Constanta, au aflat fascinanta poveste a Palatului Cotroceni, una dintre cele mai importante clădiri din istoria țării, «casa» domnitorilor, regilor și a președinților români.

Alese mulțumiri Administrației Prezidențiale, Președinția României, Palatul Cotroceni, pentru sprijinul acordat, pentru emoțiile și amintirile de neuitat ale micuților elevi de la Școala Gimnazială nr. 30 «Gheorghe Țițeica» Constanța, care au pătruns, cu pași sfioși, în atmosfera regală a ansamblului arhitectural Cotroceni, având șansa de a vizita Muzeul Naţional Cotroceni, instituţie culturală de prim rang în peisajul cultural românesc, recunoscut pe plan internaţional prin acordarea de către Consiliul Europei a premiului de «cel mai bun muzeu European»!, se arată pe pagina de Facebook a DJST Constanța.


Sursa foto: Facebook (DJST Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.