Copiii i-au vânat pe fotbaliștii de la FC Viitorul pentru poze și autografe. Antrenament deschis la baza Academiei Hagi (galerie foto)

Ultimul antrenament acasă al FC Viitoruil înainte de plecarea la Ploiești, pentru finala Cupei României, de sâmbătă, a fost unul deschis, clubul constănțean organizând și o sesiune de autografe și poze.

Fani ai echipei constănțene, majoritatea copii, i-au vânat pe fotbaliști, dar și pe Gică Hagi, și au urmărit cu interes antrenamentul, făcându-i galerie echipei.

Ultimul antrenament acasă din acest sezon a fost deschis. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în acest sezon! Haideți să ne bucurăm împreună încă o dată sâmbătă, la Ploiești!, a fost mesajul clubului de pe litoral.


FC Viitorul a plecat în această dimineață spre Ploiești, unde sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, va disputa, pe stadionul Ilie Oană, finala Cupei României.

După un nou sezon foarte bun în Liga 1, la finalul căruia au terminat campionatul pe locul 3, constănțenii pot cuceri un nou trofeu în premieră pentru fotbalul dobrogean: Cupa României!, se arată pe pagina de Facebook a FC Viitorul


Pentru finala cu Astra Giurgiu, conducerea tehnică a deplasat 23 de jucători: Valentin Cojocaru și Arpad Tordai - portari; Ianis Hagi, Bogdan Țîru, Sebastian Mladen, Radu Boboc, Virgil Ghiță, Paul Iacob, Andrei Artean, Bas Kuipers, Bradley de Nooijer, Andrei Ciobanu, Vlad Achim, Ionuț Vînă, Lyes Houri, Tudor Băluță,  Alexandru Mățan, Eric de Oliveira, Andrei Tîrcoveanu, Andreias Calcan, Denis Drăguș, George Ganea și Rivaldinho - jucători de câmp.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța FC Viitorul a sărbătorit alături de fani zece ani de la înființarea clubului (galerie foto)

21 Nov 2019 2258

FC Viitorul, sesiune de autografe și la Sibiu

04 Dec 2018 1255

Gică Hagi, în vizită la Cumpăna. „Regele“, impresionat de investiţiile făcute în comună în sprijinul tinerei generaţii (galerie foto)

03 Nov 2018 1948

Fotbaliştii de la FCSB le-au oferit autografe fanilor din Năvodari (galerie foto)

26 Aug 2018 2420

FC Viitorul are suporteri și în Polonia. Fanii au luat autografe de la Gheorghe Hagi

01 Jul 2018 1578

UPDATE Gică Hagi, sesiune de autografe la Reşița, unde FC Viitorul a venit pentru meciul din Cupa României

25 Oct 2017 1944

Gică Hagi şi jucătorii Viitorului au avut oaspeţi de la Fundaţia Real Madrid (galerie forto)

21 May 2015 1531