„Copiii trebuie să joace și să se joace fotbal!“ Participare numeroasă şi de valoare şi la ediţia 2017 a Summer Kids Cup (galerie foto)

Ediţia 2017 (a treia) a turneului de fotbal juvenil Summer Kids Cups s-a încheiat. Meciurile au fost găzduite de Mangalia şi Neptun, participarea fiind una numeroasă, peste 90 de grupe de copii din întreaga ţară. 
 
În organizarea ACS Luceafărul 2013 Constanţa, turneul s-a desfăşurat sub mottoul „Vacanţa începe cu noi“, micii fotbalişti întrecându-se la şapte categorii de vârstă. „Ediția a III-a a turneului Summer Kids Cup s-a dovedit un real succes pentru toate echipele participante. Faptul că a devenit cel mai mare turneu de copii și juniori din zona litoralului românesc rezultă din numărul de grupe prezente la turneu, peste 90 din toată țara“, au declarat cei doi organizatori, Gelu Dimaca şi Gabriel Airimioaie. 

Nume mari în competiţie 

Dintre numele importante ale fotbalului juvenil din ţară nu au lipsit de la turneu FC Steaua Bucureşti, Otelul Galaţi, CS Dinamo Bucureşti, ACS Constantin Schumacher Piteşti, Academia Voluntari, Ştiinţa Craiova, Dacia U Brăila, Luceafărul Galaţi sau Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Judeţul Constanţa a fost reprezentat de Academia Gheorghe Hagi, Luceafărul 2013 Constanta, ASSF Mangalia, Academia Farul, Kinder Constanţa, CS Năvodari, FC Eforie, Grupul Şcolar Ion Bănescu Mangalia şi Sporting Junior Mangalia. 

În creştere de la an la an 

„Ne dorim să avem un turneu puternic, care să crească de la an la an și care să devină o tradiție pentru municipiul Mangalia și implicit pentru zona de sud-est a țării noastre. Au fost alături de noi în această perioadă: Primăria municipiului Mangalia, sponsorul oficial al turneului, partenerii tehnici și partenerul oficial al turneului, Asociația Judeţeană de Fotbal Constanţa, Clubul Sportiv ACS Luceafărul 2013 Constanța, administrația stadionului Callatis din Mangalia, serviciile medicale. Fotbalul este o competiție care oferă bucurie, momente de dramatism, fericire, lacrimi, discuții, dezamăgiri, iar cel mai important este să ştii să treci peste aceste momente și să mergi mai departe. Copiii trebuie să joace și să se joace fotbal!“, au mai precizat organizatorii.

Laureaţii ediţiei 2017 sunt următorii:

Categoria 2004
 
Locul I - CSA Steaua București
Locul II - Academia Farul
Locul III - CS Dinamo București
Mențiune - GSIB Mangalia
 
Categoria 2005
 
Locul I - AS Kinder Constanța
Locul II - Academia „Flavius Stoican“ Severin
Locul III - Academia Hagi
Mențiune - CSA Steaua București
 

Categoria 2006
 
Locul I - FC Steaua București

Locul II - FC Bența Brașov
Locul III - Academia Hagi
Mențiune - CS Dinamo București
 
Categoria 2007
 
Locul I - CS Cautis - roșu
Locul II - CS Cautis - albastru
Locul III - Academia Farul
Menţiune - LPS Piteşti
 
Categoria 2008
 
Locul I - FC Steaua Bucureşti
Locul II - ACS Ilie Oană
Locul III - SF Oţelul Galaţi
Menţiune - ProActiv Sport Bucureşti
 
Categoria 2009
 
Locul I - Kinder Constanţa
Locul II - SF Oţelul Galaţi
Locul III - Cautis Steaua Sudului
Menţiune - Junior Galaţi 1
 
Categoria 2010
 
Locul I - InterGalaxy Bucuresti
Locul II - Kinder Constanţa
Locul III - ACS Constantin Schumacher
Menţiune - Dacia U Brăila
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Turneul „Summer Kids Cup 2022“ Farul 2009 și Academia Hagi 2015, campioane. Farul 2011, medalii de argint (GALERIE FOTO)

18 Jun 2022 1821

S-a dat startul înscrierilor la ediţia a doua a turneului Junior Summer Cup, de la Constanţa

26 Jan 2019 3669

Turneul „Junior Summer Cup”, de la Constanţa, şi-a stabilit câştigătoarele la primele patru categorii de vârstă (galerie foto)

20 Jun 2018 4632

ACS Luceafărul 2013 Constanţa, organizator Academia Hagi, Steaua şi Dinamo nu lipsesc de la Summer Kid's Cup 2017 (galerie foto)

13 Jun 2017 3726