Costel Manole, din Cumpăna, pe locul trei la Crosul Naţional „Ziua Olimpică“, de la Constanţa (galerie foto)

Ediția a 30-a a Crosului Național „Ziua Olimpică“, de la Constanța, eveniment unic în țară, s-a bucurat de prezența a cel puțin 350 de alergători de toate vârstele.

La crosul organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Atletism Constanţa, Academia Olimpică Română şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, alături de partenerii lor, a participat și lotul de sportivi ai Invictus Team România. 

Startul a fost dat chiar de Mihai Covaliu, președintele COSR. Traseul crosului a avut o lungime de cinci kilometri, plecându-se de pe strada Mircea cel Bătrân şi continuând pe bulevardul Mamaia, până în stațiune.
 
Comuna Cumpăna a fost reprezentată de 40 de copii de la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, reprezentând ramurile sportive fotbal, rugby şi arte marţiale.

Lor li s-au alăturat şi antrenorul de rugby Florin Băcioiu, antrenorul de fotbal Edy Năstase şi directorul CS Victoria Cumpăna, Sebastian Bezem.
 
Costel Manole, elev in clasa a IV-a la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, a reuşit să se claseze pe locul trei la categoria 9-11 ani.

„Felicitări pentru această clasare şi mult succes pe mai departe!“, i-au urat lui Costel Manole autorităţile locale din Cumpăna.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 12 iunie 2019

13 Jun 2019 1734

Decizie radicală PNL Constanța, echipa nouă la Organizația municipală

09 Nov 2018 5159

​Cine a urcat pe podium la Crosul Ziua Olimpică, de la Constanța. Premii speciale (galerie foto)

17 Jun 2017 6507

Nicio femeie nu se regăseşte în echipa de conducere restrânsă Schimb de ştafetă în PNL Constanţa. Dragomir a predat organizaţia lui Huţucă. Cele mai multe voturi le-a luat prim-vicepreşedintele Delicoti! (galerie foto)

28 Apr 2017 6840