Sport

Costin Mincu, KO spectaculos la Ploieşti Alex Filip l-a învins prin abandon pe Khaled Alkakoni în gala Kickboxing Bellicum (galerie foto)

​Cunoscutul luptător constănţean Alex Filip a susţinut un nou meci pe reguli K-1 în străinătate, în gala Kickboxing Bellicum, şi a avut succes deplin, încheind confruntarea înainte de limită
 
Gala s-a desfăşurat la Campione d'Italia, o comună italiană din provincia Como, regiunea Lombardia, şi o exclavă a Italiei în cantonul Ticino din Elveţia. Luptător cu multe meciuri în promoţia Superkombat, Alex, poliţist de profesie, trebuia să-l întâlnească iniţial pe spaniolul Imanol Rodriguez, însă acesta nu a mai putut lupta, după ce a suferit o accidentare gravă. Astfel că noul adversar al lui Alex Filip a fost Khaled Alkakoni, campion european la Muay Thai.
 
Cei doi au luptat la categoria -81 kg, iar Alex s-a impus clar. „Am câştigat meciul disputat în gala Bellicum Kickboxing din Elveţia prin abandonul adversarului, după ce l-am pus la podea în repriza a doua. Sunt mândru că am reprezentat încă o dată cu succes România!“, a declarat Alex Filip, care e pregătit de Daniel Asaftei şi Ionuţ Gheorghe la CS Pontica din Constanţa.

Şase constănţeni la Colosseum Tournament 

În aceeaşi seară în care Alex Filip a luptat la Kickboxing Bellicum, alţi şase constănţeni au urcat în ring, la Ploieşti, la gala Colosseum Tournament Heroes, care s-a desfăşurat în aer liber, pe stadionul „Ilie Oană“. CS Keru Kento Constanţa a avut doi sportivi în luptă, pe Mădălin Crăciunică şi pe Cosmin Mărcuţă, ambii pregătiţi de Lucian Stoicoci. Mădălin Crăciunică l-a întâlnit la categoria 75 kg pe Costin Dinu, de la Team Stoica Bucureşti, pe care l-a învins prin KO în runda a doua. La categoria 65 kg, Cosmin Mărcuţă a luptat cu Liviu Iancu, de la Kickbox Ursoi Constanţa, un tânăr remarcat în mod deosebit la gala Urban Legend de la Mamaia. Victoria i-a fost acordată lui Mărcuţă, la puncte.

Mădălin Crăciunică va întâlni un german 

„Mădălin Crăciunică l-a dominat din prima repriză pe adversarul său. Mădălin a câştigat runda de debut, iar în a doua a pus capăt luptei printr-un genunchi la corp. Disputa dintre Mărcuţă şi Iancu a fost echilibrată, cu un mic plus pentru elevul meu în primele două reprize. Eu aşa am văzut. Am urmărit meciul şi la rece şi tot aşa mi s-a părut. Apoi, în ultima rundă, Liviu Iancu a căzut fizic. Pe 15 iulie, în gala Colosseum de la Mamaia, Crăciunică şi Mărcuţă vor lupta din nou, Mădălin urmând a întâlni la categoria -71 kg un sportiv german“, a spus Lucian Stoicoci.

Liviu Iancu vrea revanşa 

„În primul rând, meciul dintre Cosmin Mărcuţă şi Liviu Iancu era programat iniţial pentru ora 20.20, dar a avut loc la ora 1.05, după aproape cinci ore! În al doilea rând, partida a fost extrem de echilibrată. Două reprize au fost clar ale lui Iancu, iar în a treia, într-adevăr, Mărcuţă a pus mai multă presiune. Oricum, Liviu (care are numai 18 ani) s-a prezentat foarte bine şi în acest meci. Inclusiv Mărcuţă i-a ridicat mâna la final. În continuare, vrem revanşa, fie în Colosseum Tournament, fie în Urban Legend“, a declarat Cătălin Nagy, preşedintele AS Kickbox Ursoi. Liviu Iancu este pregătit de colectivul asociaţiei sportive.

După ce a fost trimis la podea, s-a impus prin KO! 

Un alt constănţean care a evoluat la Ploieşti, Costin Mincu, de la Tai Shin Do Gym Academy Bucureşti, s-a duelat la categoria 86 kg cu Fernando Pascal (Hemi Guard Fight Braşov). Mincu a realizat o spectaculoasă victorie, întorcând soarta disputei! „După o repriză incendiară, cu multe schimburi de lovituri, în care a fost trimis la podea de două ori, Costin Mincu reuşeşte să câştige lupta în cadrul categoriei semigrea, printr-un spectaculos KO, executând o lovitură de picior din întoarcere! Felicitări, Costin, ne pregătim pentru următorul eveniment, care va avea loc la Constanţa, pe 15 iulie“, a precizat antrenorul Florin Mina. „Nu te dai învins nici dacă eşti la podea! Dacă ai puterea să te ridici, vei câştiga, nu numai lupta, ci şi respectul. Mulţumesc antrenorilor mei, Florin Mina şi Nicolae Stratone, celor care mă susţin, prietenei mele, care îmi e mereu aproape, şi sponsorilor mei“, a precizat Costin Mincu.

„Rambo“ a învins „The Legend“ 

La categoria 75 kg, s-au întâlnit Florin Lambagiu (Scorpions Iaşi) şi Cristian „The Legend“ Stoica (Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa; antrenor, Marcel Ilaşcu), partida dintre ei având ca miză centura Colosseum Tournament. Luptătorul ieşean, care are numele de ring „Rambo“, s-a impus prin KO. „Cariera unui sportiv nu este determinată de un singur meci. Oricine mai are şi zile proaste. Aşa că ne vom reîntâlni pe 15 iulie, la gala de la Mamaia, unde veţi vedea un alt Cristi Stoica“, a precizat constănţeanul.

Meci surpriză pentru Adrian Roşca 

Un alt constănţean care a pierdut la Ploieşti a fost Adrian Roşca (CS „Bogdan Ciubotariu“; antrenor, Samir Regep), învins la puncte, după o repriză suplimentară, la categoria 77 kg, de Mirel Drăgan (CSU Ştiinţa Bucureşti). „Mirel Drăgan are un palmares impresionant şi este component al lotului naţional de Kempo. Chiar şi aşa, în repriza a treia, Adrian l-a doborât, iar Drăgan a fost numărat. Totuşi, arbitrii au decis să se dispute încă o repriză, la finele căreia i-au acordat victoria, la puncte, adversarului lui Roşca. Noi, dar şi alţii, considerăm că elevul meu a câştigat, dar n-am făcut contestaţie. Pe 15 iulie, la Mamaia, Adrian va avea parte de un meci surpriză la Colosseum Tournament“, a spus Samir Regep.
 
Sursa foto: Facebook 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 2447

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1155

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6057

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 2628

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 4539

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 728

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

05 Jun 2018 1525

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 2579

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

29 Apr 2018 1922

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

27 Mar 2018 1727

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

06 Mar 2018 2483

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

12 Jan 2018 4486

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 3673

Eduard Chelariu, de la Sharks Gym Constanţa, invitat să lupte şi în organizaţia King of Kings

02 Nov 2017 3790

Pregătire cu Alex Filip, la Sharks Gym Constanţa Micii fotbalişti de la Academia Farul fac şi antrenamente de kickboxing (galerie foto)

31 Oct 2017 3072

Club nou pentru sporturi de contact Luptători cunoscuţi din Constanţa îşi ascut „colţii“ la Sharks Gym (galerie foto)

11 Oct 2017 6507

Luptătorul Alex Filip a revenit asupra deciziei de a-şi încheia cariera

31 Aug 2017 1474

Meciul din gala Superkombat din China, ultimul din cariera lui Alex Filip! „Această poveste ia sfârşit aici“ (galerie foto+video)

28 Aug 2017 6477

Alex Filip și Eduard Chelariu au pierdut meciurile susținute în gala Superkombat din China

26 Aug 2017 2228

UPDATE. La ce televiziune pot fi urmărite meciurile lui Alex Filip şi Eduard Chelariu din gala Superkombat din China (galerie foto)

26 Aug 2017 4537

În China merge şi Cătălin Căşaru Alex Filip şi Eduard Chelariu vor avea adversari de top la gala Superkombat de la Shenzhen

19 Aug 2017 1450

Filmuleţul campionilor. A transmis un mesaj şi Alex Filip, din Constanţa Lumea artelor marţiale, alături de Imanol Rodriguez

16 Aug 2017 4231

A filmat în România alături de Harvey Keitel Legenda Oleg Taktarov, „Ursul din Rusia“, a atras privirile pe plaja de la Mamaia (galerie foto+video)

17 Jul 2017 7714

Legendarul luptător Oleg Taktarov, seminar la Mamaia. Kamara, printre spectatori (galerie foto + video)

15 Jul 2017 4895

Vor evolua şi Alex Filip, şi Eduard Chelariu Gala Superkombat de pe 19 august, de la Constanţa, va fi transmisă şi în China

12 Jul 2017 1774

Alex Filip se luptă cu Imanol Rodriguez la gala Kickboxing Bellicum

08 Jun 2017 2860

Luptătorul Cătălin Căşaru, de la CS Pontica, se va pregăti o lună în Suedia, la o celebră sală de MMA

03 May 2017 7466

Interpretează Balkan şi Glorya Luptătorii Alex Filip şi Cătălin Căşaru, din Constanţa, apar în videoclipul melodiei „Nu am somn“ (video)

15 Mar 2017 5163

Luptătorii constănţeni evoluează diseară în gala Superkombat

12 Mar 2017 1930

Luptători din Constanţa Alex Filip, Eduard Chelariu, Ionuţ Sandur şi Robert Orbocea evoluează în gala Superkombat (galerie foto)

23 Feb 2017 22052

Festival Kempo K1 şi kickboxing Luptători participanţi la seminarul de la Constanţa, monitorizaţi pentru galele Colosseum (galerie foto+video)

06 Feb 2017 5916

Maeștri ai artelor marțiale și luptători consacrați participă la un seminar la Constanța (galerie foto + video)

04 Feb 2017 2257

Jorge Loren şi Orinta van der Zee, primii veniţi Luptătorul Alex Filip aduce la Constanţa celebrităţi ale kickboxingului mondial (galerie foto)

30 Jan 2017 2394

Participanţi cu nume Shihan Amatto Zaharia, invitat de onoare la seminarul de Kempo K-1 şi Kickboxing de la Constanţa (galerie foto)

20 Dec 2016 3376

Luptătorii Eduard Chelariu şi Cristi Stoica, din Constanţa, învingători în gala Superkombat de la Bucureşti (galerie foto)

14 Nov 2016 3093

Victorii constănţene la gala Superkombat de la Bucureşti

13 Nov 2016 1486

Alex Filip, Eduard Chelariu şi Cristi Stoica urcă în ring la ultima gală Superkombat a anului

09 Nov 2016 9643

Cătălina Ponor participă alături de Alex Filip la Raliul Harghitei

06 Oct 2016 1425

Luptătorul Alex Filip, din Constanţa, s-a impus în gala Superkombat de la Iaşi

03 Oct 2016 6030

Show total la Iaşi Gladiatorii de la Constanţa urcă din nou în ringul Superkombat

01 Oct 2016 8397

Cinci luptători din Constanţa urcă în ring la gala Superkombat de la Iaşi (galerie foto)

20 Sep 2016 10437

Vestea primită, ieri, de la medici de fostul campion Samir Regep „Am fost într-o situaţie critică, am pierdut mult sânge”

19 Aug 2016 16619

Meciuri crâncene la Mamaia Cei şapte magnifici din Constanţa urcă sâmbătă în ringul Superkombat

30 Jul 2016 4951

Cătălin Moroşanu nu mai luptă la Mamaia Alex Filip, din Constanţa, are şansa de a ataca titlul mondial Superkombat (galerie foto)

28 Jul 2016 12373

Şapte eroi ai Constanţei luptă sâmbătă, la Mamaia, în gala Superkombat

27 Jul 2016 17444

Poliţistul din Constanţa s-a impus prin KO tehnic Alex Filip, de la CS Oyama Karate, o nouă victorie la Superkombat (galerie foto)

27 Jun 2016 4444

Luptătorul Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa, victorie la Superkombat

26 Jun 2016 2258

Diseară, constănţenii Alex Filip, Mădălin Crăciunică şi Adrian Roşca se luptă în gala Superkombat de la Braşov (galerie foto)

25 Jun 2016 5930

Luptători din Constanţa Alex Filip, Mădălin Crăciunică şi Adrian Roşca evoluează în gala Superkombat de la Braşov

20 Jun 2016 2858

Alex Filip şi Dumitru Ţopai „Anonymous“ şi „Bomber-man“ şi-au distrus adversarii la gala Superkombat din Puerto Rico (galerie foto)

28 Mar 2016 3421