„Cred că gala OSS Fighters 4 va intra în istorie“ Show total! Eroi care vor juca în filmul „Back2Back“, pe plaja de la Mamaia (galerie foto + video)

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la gala OSS Fighters 4, de pe 22 august, de la Mamaia, iar, zi de zi, evenimentul, care împleteşte sportul de contact cu lumea filmului şi a showbiz-ului, capătă o tot mai mare amploare, urmând a atinge un nivel extrem de ridicat.
 
Gala OSS Fighters 4 este organizată de One Star Security (Marius Gheorghe), restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Militari Rezervelor (Florin Stănică); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producer - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); sponsor - VMG Plast Recycling; sponsor principal - Gets Bet. OSS Fighters este un concept inovativ dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul şi oferă publicului din întreaga ţară lupte pe reguli de K1 între cei mai buni sportivi din România şi din străinătate.
 

În film se vor regăsi scene reale din gală

 
O gală cu meciuri extrem de spectaculoase, campania de selecţie „Se caută un supergreu“ şi filmul „Back2Back“ (în care se vor regăsi şi scene reale din OSS Fighters 4 şi în care vor juca şi personaje celebre ale sportului de contact din România, precum Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu sau constănţeanul Alex Filip). Toate acestea sunt fac senzaţie în această perioadă pe litoral, iar punctul culminant va fi pe 22 august, când se va desfăşura gala, în Piaţeta Cazino din Mamaia.
 

„Vor fi meciuri foarte tari“

 
Ieri, organizatorii galei şi cei apropiaţi lor au oferit noi amănunte despre show, într-o conferinţă de presă organizată la Mamaia. „Va fi un eveniment foarte important. Ne bucurăm că îl avem partener pe Eduard Irimia şi că sportivi precum Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu, Alex Filip şi mulţi alţii sunt alături de noi. Cred că OSS Fighters 4 va intra în istorie! Nu ştiu câte gale au fost incluse în filme. În gală vor fi meciuri foarte tari, cu sportivi extraordinar. Amansio Paraschiv îşi va apăra titlul mondial. Abia aşteptăm să vedem şi filmul Back2Back“, a spus Florin Stănică.
 

Promovare la nivel global

 
„Ne pregătim pentru a da naştere uneia dintre cele mai frumoase gale de sporturi de contact din România. Eduard Irimia va promova la nivel global eroii din galele OSS Fighters. Colaborarea cu Eduard şi susţinerea celorlaţi luptători ne bucură“, a punctat şi Marius Gheorghe.
 

Costas Mandylor e personajul negativ

 
Filmul „Back2Back“, care vorbeşte de loialitate versus trădare şi care va fi filmat şi la Mamaia şi în alte puncte de pe litoral, îi va avea printre actori şi pe Ionuţ Iftimoaie („Ivan“), Sandu Lungu, Alex Filip sau Marius Vişan („Lucas“), iar celebrul Costas Mandylor va fi personaj negativ, care, în povestea din film, va încerca să preia controlul asupra galelor de lupte. „Mie îmi plac provocările, iar cea din film e mare şi mă bucură. OSS Fighters duce mai departe ce a început Eduard Irimia cu ani în urmă. Sportivii au astfel posibilitatea să cocheteze şi cu zona de cinema. M-am luptat la Constanţa, iar acum voi simţi din nou publicul, în film. Glumind, Jackie Chan şi Chuck Norris au cam îmbătrânit li ar fi cazul să predea ştafeta. De la ring la Hollywood e doar un pas. Îmi place ceea ce faceţi aici şi ar fi frumos ca o gală OSS Fighters să se desfăşoare şi la Comăneşti, cu minimum 20.000 de spectatori. Fight card-ul galei de la Mamaia e foarte tare. Spectacolul va fi garantat. Luptătorii locali nu au fost menajaţi de loc, în ce priveşte alegerea adversarilor lor“, a spus Ionuţ Iftimoaie.
 

Eveniment unic în România

 
„Aceste evenimente de la Mamaia sunt de bun augur. Întrepătrunderea dintre gala de lupte şi film e un plus, care le dă sportivilor posibilitatea de a fi remarcaţi şi de a face bani. E o motivaţie în plus pentru ei de a se antrena şi de a continua să lupte. Va fi un eveniment unic în România. Sunt onorat că fac parte şi eu din acest proiect şi le mulţumesc lui Eduard Irimia şi promoţiei OSS Fighters“, a precizat colosul Sandu Lungu.
 

„Le sunt recunoscător tuturor“

 
Un alt luptător care apărea în film, constănţeanul Alex Filip, de la clubul Sharks Gym, va şi lupta în gala de pe 22 august. „Le mulţumesc organizatorilor OSS Fighters pentru colaborarea pe care o avem şi lui Eduard Irimia, care m-a introdus în lumea sportului de contact. Nu am crezut niciodată că voi ajunge la acest nivel, alături de Ionuţ Iftimoaie şi Sandu Lungu. Să joc într-un film alături de asemenea legende nici nu visam. Le sunt recunoscător tuturor. N-am pregătit să ofer un show la meciul pe care-l voi susţine. Nu-mi place să vorbesc înainte de partidă, dar vreau să fac un meci de excepţie“, a punctat Alex Filip.
 

Un proiect ambiţios

 

„Oameni precum Marius Gheorghe, Lucian Tudose, Florin Stănică şi ceilalţi s-au unit pentru un proiect durabil. Fără sprijin financiar, astfel de evenimente nu pot exista. Nu văd nicio problem ca Ionuţ Iftimoaie, Sandu Lungu sau Alex Filip să nu aibă succes şi ca actori în filme de acţiune. Gala are de câştigat de pe urma întrepătrunderii cu filmul. Încercăm un proiect ambiţios. Sunt convins că de la gală doi - trei eroi se vor impune“, a arătat promotorul internaţional Eduard Irimia.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 6569

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 3273

Cel mai mare show al anului! Meciuri unul şi unul, joi seară, la Mamaia, la gala OSS Fighters 4! Se pune în joc centura mondială

22 Aug 2019 2736

Mamaia Luptătorii de la OSS Fighters 4, față în față, în această seară, la cântarul oficial. Marea gală e mâine! (galerie foto)

21 Aug 2019 2462

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

21 Aug 2019 3751

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 3341

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 4777

La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Amansio Paraschiv îşi apără titlul mondial în faţa italianului Rosario Presti

14 Aug 2019 3506

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

07 Aug 2019 3584

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

29 Jul 2019 4710

Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor

25 Jul 2019 4164

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială

18 Jul 2019 4553

Meci de centură mondială la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Urcă în ring cei mai în vogă luptători

08 Jul 2019 4260

Campanie de amploare, lansată OSS Fighters 4, în august, la Mamaia. Cea mai spectaculoasă gală de sezon estival din România! (galerie foto)

11 Jun 2019 4315

Foşti fotbalişti. „Lupul“ contra „câinelui“ Daniel Chiriţă l-a provocat pe Giani Kiriţă pentru o luptă la OSS Fighters 4, la Constanţa

14 Feb 2019 3600