Cristian Camui lovit de meningita

"Secundul" Farului a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase

FC Farul Constanta parca este blestemat in ultimul timp, asa se tin scai imbolnavirile de lotul constantean. Este de notorietate faptul ca Adrian Vlas, Cosmin Mocanu, Florin Popete si Cristi Negru sunt indisponibili de mai multa vreme ei neevoluand nici un minut in acest retur, aflandu-se in perioada de recuperare dupa niste accidentari grave. De asemenea de cateva etape sunt indisponibili si Vasile Cristocea si Florin Lungu, in timp ce Alexandru Baltoi nu-si reintra in forma dupa ce din cauza unor afectiuni ale inimii a ratat pregatirea de iarna. De probleme insa nu a scapat aproape nici un jucator in acest retur. Ne aducem aminte ca inaintea partidei cu FCM Bacau Liviu Mihai, Ionut Badescu si Adrian Senin erau incerti ridicand mari semne de intrebare antrenorului principal Ion Marin in privinta formulei de start. Mai nou, accidentati in timpul partidei cu bacauanii Alexandru Baltoi si George Usurelu au parasit terenul fara voia lui Ion Marin. In privinta lor vestile sunt bune, dupa spusele medicului ei putand fi recuperati pana la partida cu Steaua. Ambii au contuzii usoare si sunt asteptati in cel mai scurt timp sa-si reia pregatirea. Vestile rele vin insa dinspre banca tehnica. La cateva ore dupa ce "principalului" Ion Marin i se facuse rau din cauza tensiunii jocului de la Bacau, si "secundul" Cristian Camui a fost rapus de boala. Duminica dimineata, abia sosit de la Bacau, tehnicianul farist s-a simtit rau fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean, dupa care trimis si internat la Spitalul de Boli Infectioase, medicii diagnosticand o boala grava: meningita. Din fericire situatia lui Camui s-a ameliorat dar el va trebui sa stea in spital cel putin o saptamana. Ieri, el a fost vizitat de medicul Farului, Liviu Muja, si de antrenorul Ion Marin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Accident în Valu lui Traian. Un șofer băut a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

19 Apr 2024 333

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe DN 1

19 Apr 2024 230

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 515

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 498

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 568

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 442

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 1022

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 226

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 503

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 550

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 1090

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 620

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1274

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 481

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 426