Cristian Tranulea şi Anastasia Fotu, învingători la Love2Run Constănţenii au sărbătorit iubirea, alergând în perechi (galerie foto+video)



Asociaţia Sportivă Sanasport a marcat într-un mod inedit sărbătoarea Dragobetelui, organizând, ieri, la Constanţa, cursa „Love2Run“, o întrecere a dragostei, sportiv - distractivă, în care participanţii au alergat în perechi, pe un traseu deosebit.
 
Au participat 14 cupluri, iar perechea formată din Cristian Tranulea (16 ani, înotător) şi Anastasia Fotu (14 ani, atletă) a trecut prima linie de sosire, la capătul a 600 de metri de cursă. În primele cinci locuri s-au mai clasat cuplurile: Dacian Ionuţ Ghizilă - Seigean Besir (2), Alin Cazan - Maria Săceanu (3), Darius Marinescu - Alexandra Sophie Iofciu (4) şi Radu Rafiroiu - Laura Simona Nicolae (5).
 
O parte din traseu s-a desfăşurat pe scările de la plaja Modern, care i-au pus probleme uneia dintre concurente. „Nu mă aşteptam să terminăm pe primul loc, dar la sport se poate întâmpla orice“, a declarat Anastasia Fotu. „Am primit invitaţia de a participa de la Anastasia şi am acceptat-o cu cea mai mare bucurie“, a spus şi Cristian Tranulea.
        
Cei mai tineri concurenţi fac şi înot      
 

„A fost o cursă inedită, sportiv-distractivă, cursa dragostei, prin care am încercat să marcăm sărbătoarea de Dragobete. Ineditul întrecerii vine din faptul că s-a alergat în pereche, iar o parte din traseu a cuprins scările de la plaja Modern. A fost o alergare romantică, concurenţii având şi marea în preajmă. Am împletit efortul cu bucuria mişcării“, a declarat Daniel Antonaru, fondatorul AS Sanasport.

 
Evenimentul de ieri face parte din proiectul internaţional „Maratonul Nisipului 2016“ şi a fost ultima cursă distractivă din seria celor trei evenimente care preced competiţia de pe 27 martie. Cea mai tânără participantă a fost Alexandra Sophie Iofciu (9 ani), iar partenerul ei, Darius Marinescu, are zece ani. Ambii practică înotul, la Palatul Copiilor din Constanţa, iar la „Love2Run“ s-au clasat pe locul patru.

„Am zis să facem sport în plus“, a spus Darius. „N-am mai alergat de mult, aşa că această cursă a fost bine-venită“, a arătat şi Sophie.   

Au participat şi soţii Surugiu

Cursa dragostei nu a fost ratată nici de soţii Surugiu, Radu (47 de ani) şi Nicoleta (46 de ani), care aleargă de plăcere. Ionuţ Petcu (34 de ani) a concurat ieri alături de Arina Adamescu (26 de ani).

„Ideea unei asemenea curse mi se pare foarte bună. Iniţial, nu doream să alerg, făceam parte din staff-ul Love2Run, dar m-am hotărât în cele din urmă. Prietena mea s-a numărat printre organizatorii cursei, iar eu am alergat acum alături de Arina. Am sărbătorit întâi Valentine's Day, iar acum, prin această cursă, Dragobetele“, a spus Ionuţ. „În doi e mai simplu şi mai uşor să alergi“, a precizat Arina.

 

Un alt cuplu care a participat ieri a fost format din Lavinia Dragu (28 de ani) şi Adrian Stoenciu (24 de ani), care s-au cunoscut într-un grup de alergare, alergarea de miercuri seară. „Mi s-a părut un mod foarte frumos de a sărbători dragostea. Mişcarea e bine-venită oricând“, a declarat Lavinia.

„De-abia m-am ţinut după partenera mea“

Câştigătorii cursei au fost premiaţi şi cu o cină romantică, iar perechile clasate pe poziţiile doi şi trei au primit şi vouchere la stand-up comedy. Clasat pe locul cinci, împreună cu Laura Simona Nicolae, Radu Rafiroiu a mărturisit că Love2Run a fost o cursă „scurtă, dar intensă“.

„De-abia m-am ţinut după partenera mea. A fost pur şi simplu o alergare pentru sănătate. Nu cred că puteam termina întrecerea pe locul doi. Cei de pe această poziţie au muncit mult mai mult. Dar la anul vom alerga mai bine“, a mai spus Radu.   


Sursa video: Facebook (Cristian Cioroiu)




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Love2Run Cristian Tranulea şi Anastasia Fotu au câştigat cursa dragostei de la Constanţa (galerie foto)

21 Feb 2016 5034

„Love2Run“ sărbătoreşte iubirea Cursa dragostei se desfăşoară duminică, la Constanţa

20 Feb 2016 2256

„Love2Run“, cursa dragostei Sărbătoarea Dragobetelui este celebrată la Constanţa în alergare cu persoana iubită

18 Feb 2016 3517

Comunicat de presa - Cros inedit la Malul Marii Negre. Dragobetele, sarbatorit in alergare cu persoana iubita

17 Feb 2016 2148

Sărbătoarea Dragobete celebrată la Malul Marii Negre prin crosul Love2Run

17 Feb 2016 2237

„Iubeşte ca nebunu', aleargă pe 21!” La Constanţa se desfăşoară cursa dragostei

06 Feb 2016 2814