Cristian Tranulea, vicecampion mondial la înot în ape înghețate, invitat de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța (GALERIE FOTO)

 
Elevii Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța l-au avut astăzi în mijlocul lor, ca invitat de onoare, pe sportivul Cristian Tranulea, vicecampion mondial la înot în ape înghețate, în acest an, la Samoens, în Franța.   

Cristian, care a concurat în premieră în cariera sa la o asemenea competiție, a cucerit medalia de argint în proba de 50 m liber, la categoria sa de vârstă (18-24 ani), iar la open s-a clasat pe poziția a patra.

Mai mult, constănțeanul a depășit și recordul mondial.   

După cursă, cel care s-a clasat pe locul întâi, un american, a fost descalificat, iar Cristian Tranulea devenea astfel campion mondial. Ulterior, contestația americanului a fost acceptată, astfel că ordinea primilor doi a rămas aceeași, cu Tranulea pe locul doi mondial. Temperatura apei a fost de 4°C.
 

Cristian Tranulea este vicecampion mondial la înot. Istoria sa este despre perseverență, muncă și dedicare, iar acest sport l-a ajutat să scape de o afecțiune gravă.

Sportul este pentru el un stil de viață.

Cristian antrenează copii, participă la concursuri de triatlon și, mai nou, la competiții de înot în ape înghețate, disciplină care i-a adus un argint mondial la începutul acestui an.
 
Azi, a fost invitatul de onoare al școlii noastre, iar copiii au fost încântați să îl vadă și să îl asculte, este mesajul de pe pagina de Facebook a școlii constănțene.

 

Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase, mă bucur tare mult că am putut să fiu alături de voi! Mulțumesc, domnule director Cosmin Badea pentru invitație!, a răspuns Cristian Tranulea, care și pregătește copii la înot la clubul Axiopolis Cernavodă.

Sursa foto: Facebook (Școala Gimnazială nr. 8 Constanța)

Citește și:

„Rezultatul carierei!“
Constănțeanul Cristian Tranulea, medaliat cu argint la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.