„Cristiano Ronaldo" de la Constanţa străluceşte la Naţională

cristiano_ronaldo.jpgMarcatorul golului prin care România a preluat conducerea cu 2-1 în meciul amical cu Republica Moldova, de ieri, constănţeanul Andrei Ciobanu (de la Academia Hagi), a declarat că echipa tricoloră a dat dovadă de caracter, câştigând la diferenţă de două goluri, deşi a jucat încă din prima repriză în inferioritate numerică.

„A fost un meci foarte plăcut, iar data viitoare sperăm să jucăm şi mai bine. Îi dedicăm victoria lui Mister (Florin Răducioiu), care e un om foarte deschis, deosebit, vorbeşte mult cu noi. Lotul nostru este valoros şi cred că vom face o figură frumoasă în această componenţă. Sperăm ca peste un an şi jumătate să vină şi calificările la turnee finale", a spus Andrei Ciobanu, un jucător tehnic şi rapid, care îl are ca idol pe Cristiano Ronaldo.

Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, se bucură că a marcat şi el ieri şi că echipa a jucat bine. Înainte de meci, tatăl său i-a urat baftă şi să dea cât mai multe goluri şi pase decisive.

„Nu ştiu dacă voi purta în continuare numărul zece. Întâi trebuie să-mi fac datoria la juniori, apoi să mă gândesc ce voi face la echipa mare, la egalarea recordurilor lui tata", a spus Ianis.

Sursa foto: Academia Hagi


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.