CS Farul Constanța Gemenele Iulia Milea și Mălina Radu, aur și argint la Naționale. „Am împărțit până și podiumul. Sunt mândră de tine, surioară!“ (GALERIE FOTO)

  • Sportivii antrenați de Florina Rovența și Cristian Ovidiu Mihăilescu la CS Farul Constanța au urcat de 17 ori pe podium la Campionatul Național de Culturism și Fitness - Fitness Challenge.
 
Recoltă bogată de medalii pentru sportivii secției de culturism și fitness de la CS Farul Constanța la Campionatul Național de Culturism și Fitness - Fitness Challenge, care s-a desfășurat la Cluj-Napoca.
 
Sportivii antrenați de Florina Rovența și Cristian Ovidiu Mihăilescu au urcat de 17 ori pe podium, obținând patru medalii de aur, șase de argint și șapte de bronz. Au devenit campioni ai României Marius Licurici – la seniori Classic Bodybuilding 180 cm + Open și la Seniori Games Classic Bodybuilding +175 cm + Open, Cosmin Cristian Iancu - la seniori Classic Bodybuilding 171 cm și Iuliana Cristina Milea - la seniori Acrobatic Fitness 163 cm.
 
Ceilalți medaliați
 
Medaliile de argint le aparțin Iuliei Mihaela Anghelache - la seniori Bodyfitness +168 cm, Mălinei Elena Radu - la seniori Acrobatic Fitness 163 cm, lui Cosmin Cristian Iancu - la seniori Games Classic Bodybuilding 175 cm, lui Florentin Alexandru Botnaru - la seniori Classic Bodybuilding 168 cm și lui Ionuț Daniel Lepădatu - la seniori Men’s Physique 176 cm și la seniori Men’s Fit Model.   
 
Pe treapta a treia a podiumului au urcat, fiind recompensați astfel cu medalia de bronz, Ionuț Daniel Lepădatu - la seniori Men’s Fit Pairs, Cosmin Cristian Iancu - la seniori Classic Physique 171 cm, Florentin Alexandru Botnaru - la seniori Culturism 65 kg, Andrei Ilașcu - la seniori Men’s Physique 176 cm, Laurențiu Gabriel Mihalcea - la seniori Classic Bodybuilding 175 cm, Iulia Mihaela Anghelache - la bodyfitness Masters 35-39 Ani și Ana Maria Zvâncă - la bodyfitness Masters +45 Ani.
 
„1 și 2 pentru toți cei ce ne susțin“
   
Iuliana Cristina Milea și Mălinei Elena Radu sunt surori gemene, Mălina purtând numele Radu în urma căsătoriei. Cele două au fost cu mai mulți ani în urmă campioane la gimnastică, iar în 2022 a trecut la altă disciplină sportivă, Bikini Fitness.
 
„Am învins! Am împărțit până și podiumul. Sunt mândră de tine, surioară! Mulțumim domnului antrenor Cristian Mihăilescu, care a fost antrenament de antrenament lângă noi și ne-a susținut atât fizic, cât și moral, celorlalți antrenori din familia Farul și colegilor noștri. 1 și 2 pentru toți cei ce ne susțin și ne sunt alături. Vă iubim!“, a fost mesajul Mălinei Radu, după concursul de la Cluj-Napoca. Din 2023, Mălina este și mămică, în aprilie dând naștere unui băiețel.

 
Au fost și în lotul de la Deva
 

La gimnastică, Mălina și Iulia s-au pregătit și la lotul național de la Deva, dar la 17 ani au fost nevoite de renunțe la acest sport. Chiar dacă, acum doi ani, s-au îndreptat spre Bikini Fitness, gimnastica le-a rămas în suflet celor două. Mălina își aduce aminte cu mare plăcere și de un concurs, Campionat Național Școlar, unde a cucerit trei medalii de aur, la sol, la sărituri și la individual compus. Când s-au înscris la gimnastică, surorile Milea au fost incluse în grupa Nicoletei Profir, iar când aceasta a plecat, au fost transferate la grupa Mirelei Szemerjai. Cele două au lucrat la Constanța și cu Sorin Bechir, Cătălin Meran, Mădălina Hârbu și Dana Sofronie.
 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Mălina Radu, Iulia Milea, Federația Română de Culturism și Fitness)

 
Citește și:
 
Constanța
Campioana Mălina Radu a devenit mămică, în zi de sărbătoare. „Să fie binecuvântat cu sănătate și daruri minunate!“

 
Surorile gemene Mălina și Iulia Milea
Foste campioane la gimnastică, debut pe scena de la Bikini Fitness. Show la Mamaia! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Petre Grigoraș - „Dacă ratai, te «omoram»!“. Cum voia să execute un „marinar“ penalty-ul cinci la barajul din 2001 (VIDEO)

13 Jun 2024 1074

Farul Constanța, primul antrenament pentru noul sezon. Ionuț Larie și Gabriel Iancu, declarații (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Jun 2024 1335

Farul Constanța și fotbalistul Damien Dussaut au decis încetarea relațiilor contractuale

13 Jun 2024 543

O firmă controlată de Tiberiu Curt, vicepreședintele de la Farul Constanța, și-a schimbat sediul social

13 Jun 2024 694

Farul Constanța „Marinarii“ au efectuat vizita medicală și încep pregătirea. Patru amicale confirmate (GALERIE FOTO + VIDEO)

13 Jun 2024 712

Meciul aniversar Farul 2001 - SSC Farul 2016 Petre Grigoraș - „Sunt amintiri care rămân, indiferent câți ani trec“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

13 Jun 2024 929

Constanța. Doliu în fotbal A murit, la 97 de ani, Gogu Cojocaru, marcatorul primului gol al litoralului în Divizia A

12 Jun 2024 1639

Atacantul Gabriel Iancu, transferat de Farul Constanța

12 Jun 2024 771

Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului Constanța

12 Jun 2024 707

Farul Constanța s-a despărțit de jucătorul Amine Benchaib

12 Jun 2024 568

Alesia Nicol Dincă-Vuia, un nou transfer la Farul Constanța, campioana României

12 Jun 2024 689

CSM Constanța Fosta gimnastă, campioană, Melisa Orazacai face acum box, aspirând la medalii și în „ringul magic“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Jun 2024 1965

Fotbalista Ioana Bortan și-a prelungit contractul cu Farul Constanța

11 Jun 2024 591

Farul Constanța, anunț important despre abonamentele pentru sezonul 2024/2025

10 Jun 2024 1062

Editorial Când David îl învinge pe Goliat, victoria e cu atât mai frumoasă

09 Jun 2024 1085