CS Farul Constanța. Haltere în familie Aurel și Darius Tătaru, tată și fiu, din nou pe podium la aceeași competiție (GALERIE FOTO)


 
  • CS Farul a obținut șapte prezențe pe podium la concursurile de la Onești.
 
Calificările pentru etapa finală a Campionatului Național de seniori la haltere și Cupa României la aceeași categorie de vârstă s-au disputat la Onești, iar printre cei care au urcat pe podium s-au numărat și reprezentanții CS Farul Constanța.
 
Astfel, Bianca Dumitrescu, Laurențiu Măgureanu și Iulia Mocanu au ocupat locul secund, iar Mariana Dumitrache, Alexandru Roșu, Darius Tătaru și Aurel Tătaru s-au clasat pe poziția a treia. Sportivii de la CS Farul îi au ca antrenori pe Aurel Tătaru și Adrian Roșu. Tânărul de 17 ani Laurențiu Măgureanu are dublă legitimare, LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul, iar la acest concurs a reprezentat Farul.
 
Aurel Tătaru (41 de ani) și Darius Tătaru (17 ani) sunt fată și fiu, iar cu acest prilej au bifat o nouă competiție la care au urcat ambii pe podium. Același lucru se întâmplase și în toama lui 2021, tot la Onești, la faza finală a Națioanalelor de seniori, când cei doi au avut bucuria de a urca în premieră pe podium la același concurs. Darius a evoluat atunci pentru prima dată la Naționalele de seniori, o categorie de vârstă superioară celei a lui. Deși s-a confruntat cu sportivi mult mai în vârstă și mai experimentați ca el, tânărul sportiv a abordat întrecerea cu încredere, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu două săptămâni, el devenise triplu campion național la categoria Under-17. Iar evoluția de la seniori, la categoria 89 kg, i-a fost răsplătită cu medalia națională de bronz la aruncat. În plus, performanța cu care a urcat pe podium, 161 kg, a reprezentat nou record national la categoria de vârstă U-17! Anul trecut la Onești, tatăl, Aurel, a concurat la categoria 109 kg și a cucerit trei medalii: două de argint și una de bronz. Acum, Darius a concurat la categoria 96 kg, iar Aurel la categoria 102 kg.   
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Aurel Tătaru)
 

Citește și:
 
Haltere

Șapte locuri pe podium pentru CS Farul Constanța la întrecerile pentru tineret de la Onești (GALERIE FOTO)


CS Farul Constanța. Aurel și Darius Tătaru
Tată și fiu, halterofili, medaliați la același concurs. Juniorul a stabilit și un record național! (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Halterofilii, pe podium și la competițiile de la Bascov (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 473

Calendar săptămânal CSM Constanța Tenisul de masă ține capul de afiș, cu meciul din Sala Sporturilor, din semifinalele Europe Cup Women

15 Mar 2024 521

Haltere CSM Constanța Surorile Gabriela și Adelina Petcu, pe podium la Bascov. Au fost selecționate în programul „Speranțe Olimpice“

13 Mar 2024 491

UPDATE. CSM Constanța Pe podium! Micile sportive Adelina și Gabriela Petcu, surori, au moștenit pasiunea pentru haltere a tatălui lor (GALERIE FOTO)

22 Nov 2023 1070

Haltere CSM Constanța, aproape 20 de medalii la Naționalele de seniori (GALERIE FOTO)

27 Oct 2023 1037

Haltere Constanța Bianca Dumitrescu, trei clasări pe locul opt la Mondialele de seniori din Arabia Saudită (GALERIE FOTO)

09 Sep 2023 870

CS Farul Constanța Darius Tătaru a concurat la Campionatul European. „Conduita sa a fost una onorabilă“

02 Aug 2023 1173

CSM Constanța haltere Robert Florea, triplu medaliat la Campionatul European București 2023 (GALERIE FOTO)

29 Jul 2023 1075

Haltere Constanța Bianca Dumitrescu, triplă campioană europeană la tineret (GALERIE FOTO)

27 Jul 2023 1272

Halterofila constănțeană Bianca Dumitrescu, aproape de medalii la Campionatul European

19 Apr 2023 1287

Constanța Sportivi pregătiți de Cristina Bujin, pe podium la Winter Run Athetics Cup 2022. Fosta atletă, punct și de la capăt (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

24 Dec 2022 2825

Haltere Constănțeanca Bianca Dumitrescu, trei medalii la Campionatul European (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 2047

Concurs la Arad Halterofilii Aurel și Darius Tătaru. Tatăl - distincții la retragerea din activitate, fiul - declarat cel mai promițător sportiv (GALERIE FOTO)

15 Sep 2022 1815

Predare de ștafetă în familia Tătaru La ultimul concurs, ca sportiv, al tatălui, fiul a devenit în premieră campion național de seniori (GALERIE FOTO)

30 Jul 2022 2363

Interviu online cu Darius Tătaru, de la CS Farul Constanța „Îmi doresc să fiu cel mai bun halterofil din România“

18 Jun 2022 5141