CS Medgidia, confruntări cu două echipe din top 3 al Diviziei A1 la turneul de pe teren propriu

  • CS Medgidia ocupă locul patru în clasamentul Diviziei A1, eşalonul de elită al voleiului feminin românesc.
  • În următorul turneu, echipa din judeţul Constamţa va evolua în propriul fief.
  • CS Medgidia a câştigat cu 3-0 ultimele două meciuri disputate în campionat.  
 
După turneul foarte bun de la Târgu Mureş, în care a câştigat cu 3-0 ambele partide jucate, cu CSU Belor Galaţi şi CS U NTT Data Cluj, pentru echipa feminină de volei CS Medgidia urmează turneul de pe teren propriu, în care va întâlni şi două echipe din top 3 al clasamentului Diviziei A1.
 
Aflată pe o onorantă poziţie a patra în ierarhia primei divizii a voleiului feminin românesc, cu 38 de puncte, după 13 victorii şi şase eşecuri, CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea şi Radu Began) va evolua în propriul fief astfel: pe 2 aprilie, cu CS Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 42 de puncte, 13 victorii - 6 înfrângeri); pe 3 aprilie - cu FC Argeş (locul 10, cu 14 puncte, 4-15); pe 4 aprilie - cu CSM Târgovişte (locul 1, cu 53 de puncte, 18-1).   
 

Şanse mari de a rămâne în primele patru  

 
La finele partidei cu echipa clujeană, antrenorul Florin Voinea a spus: „Nevoia noastră de puncte, de a câştiga cele trei puncte, a făcut să avem o oarecare presiune. Ştiam că totul depinde de noi, dar am simţit un stres la acest turneu. Aveam de recuperat nişte puncte. Cred însă că ne-am achitat destul de bine de sarcini şi păstrăm şanse mari de a rămâne în primele patru, ceea ce ne mulţumeşte foarte mult”. Despre tutneul de la Medgidia, tehnicianul a menţionat: „Urmează meciuri contra unor echipe puternice. Îmi pare rău că accesul spectatorilor încă nu e posibil. Cu siguranţă, am fi avut o sală plină în turneul de pe teren propriu. Dar le promitem fanilor că vom da tot ce avem mai bun pentru a obţine rezultatele pe care le aşteaptă şi de care cu siguranţă se bucură”.
 

„Am făcut o figură frumoasă”

 
„A fost un meci neaşteptat de uşor, ne aşteptam să fie tensiune mai mare. Am respectat tactic ce ni s-a spus şi ne-am făcut partida uşoară. Pentru următorul turneu, sunt optimistă, pentru că e acasă, unde altfel se joacă, cu altă atitudine intri pe teren. Sperăm să facem un rezultat frumos şi să surprindem“, a precizat şi căpitanul CS Medgidia, Loredana Hodorogea (foto). Mihaela Jeremic a menţionat: „A fost un meci normal pentru noi. Am fost foarte serioae, asta ne-am impus de la început. Nu contează cu cine joci, trebuie să abordezi la fel meciurile, de la primul adversar până la ultimul. Am făcut o figură frumoasă, poate ne-am relaxat puţin în setul trei, dar cred că vom învăţa din greşeli. Abia aştept meciurile de acasă, chiar dacă nu avem parte de susţinerea spectatorilor. Noi acasă ne simţim cel mai bine”.
 

Meciurile tari le ajută

 
„Am tratat fiecare punct cu seriozitate, până la final. La Medgidia, vor fi partide grele, dar putem reuşi rezultate frumoase”, a spus o altă voleibalistă a CS Medgidia, Larisa Vasilică. „O partidă interesantă, pe care am luat-o în serios. Am jucat ca o echipă. Ne-am ajutat mult. Meciurile tari, cum sunt cele care vor urma la Medgidia, ne ajută, atât individual, cât şi ca echipă. Prindem mai multă experienţă”, a punctat şi Andreea Ordeanu, în timp ce Diana Ariton a declarat după a doua întâlnire de la Tg. Mureş: „Mi s-a părut un meci uşor, pe care l-am pregătit foarte bine tactic. Acum aşteptăm următorul turneu, cel de acasă. Vor fi meciuri grele, dar avem timp suficient la dispoziţie să le pregătim. Vom vedea. De obicei, suntem norocoase la meciurile de acasă”. 
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citeşte şi:
 
Voleibalistele de la CS Medgidia, din nou victorie cu 3-0 la turneul de la Târgu Mureş


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“

17 Apr 2024 851

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 416

Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 560

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 865

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 829

Cumpărări directe Clubul Sportiv Medgidia, contracte cu două firme din municipiu, pentru lucrări de reamenajare și reparații (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 1479

CS Medgidia Antrenorul Ionuț Deli-Iorga, sărbătorit de jucători și fani după victoria de la Făgăraș (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Apr 2024 1361

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1812

Medalii pe litoral Cei trei frați Crînguș, Eric, Patrick și Dominik, pe podium la Campionatul Național de Kempo Submission (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 892

Întâlnire specială la Medgidia. La vară, se va marca și performanța din 1988, când IMU - CSS a ieșit vicecampioană națională! (GALERIE FOTO)

31 Mar 2024 2214

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2277

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 613

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 781

Lupte CS Medgidia, locul întâi pe cluburi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 586

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1716