CS Medgidia Luptătorul Fabian Popa a câștigat Centura României la kickboxing. „Este unul dintre eroii noștri“ (GALERIE FOTO)

 

 
 
  • Fabian Popa a câștigat finala turneului de la Deva cu 3-0, după o decizie unanimă.
 
 
La Deva s-a desfășurat „Centura României“ la kickboxing, un turneu pe zece categorii de vârstă și greutate, iar reprezentantul CS Medgidia la competiție, Fabian Popa, a avut o evoluție foarte bună, ocupând locul întâi la categoria -72 kg.
 
 
„Fabian s-a luptat exemplar în corzi și primii săi doi adversari au fost doborâți prin KO în prima repriză. Finala a fost câștigată cu 3-0, după o decizie unanimă. Fabian este antrenat de tatăl său, Robert. Un lucru este sigur: Medgidia are sportivi de valoare, iar acum, Fabian este unul dintre eroii noștri! Felicitări! Suntem mândri de tine!“, se precizează pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

„După un an cu foarte multă muncă, intrăm într-o vacanță binemeritată! Vreau să mulțumesc tuturor persoanelor care au fost alături de noi! Felicitări încă o dată, viața mea, și vreau să știi că ne așteaptă un an mult mai greu și să speram că în 2022 vom avea mai multe realizări. Te iubesc!“, a fost mesajul tatălui, care, la Centura României, a primit o diploma de excelență.
 
De curând, s-a desfășurat, la Tg. Jiu, și Campionatul Național de kickboxing, concurs care a reunit 250 de sportivi, fete și băieți, de la 19 cluburi de lupte din țară. Printre cei care au concurat s-au numărat și reprezentanți ai CS Medgidia, aceștia obținând rezultate frumoase.

Luptătorii din județul Constanța au urcat de zece ori pe podium, obținând trei medalii de aur, patru de argint și trei de bronz. Medaliații au fost: Andrei Robert Timofte, Marius Ionuț Bucur, Larisa Gabriela Ion - locul 1, Bogdan Bucur, Cătălina Dumitrescu, Andreea Prigoreanu, Iulian Carchea - locul 2, Ibazer Curt Omer, Maria - Alexandra Ciuraru și Sebastian Bolocan - locul 3. „Medgidia strălucește în competițiile naționale!“, a fost apreciată performanța luptătorilor, pe pagina de Facebook a clubului. 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia, Robert Manicu)
 
Citește și:
 
Sportivii de la CS Medgidia au urcat de zece ori pe podium la Campionatul Național de kickboxing (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Cine a urcat pe podium la Crosul Ziua Olimpică, de la Constanța. Premii speciale (galerie foto)

17 Jun 2017 6525