CS Victoria Cumpăna și-a premiat sportivii pentru rezultatele obținute în 2021. Un an de excepție! (GALERIE FOTO)


 
  • Evenimentul a fost organizat de CS Victoria Cumpăna, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local, gazdele festivității fiind directorul clubului sportiv, Ion Răuță, și primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
  • În cadrul festivității, au fost premiate fetițele de aur ale Cumpenei, componentele secției de gimnastică ritmică, pregătite de Elena Vlad, pentru ultimele rezultate obținute în acest an.
  • Totodată, la gala sportului cumpănean au fost acordate diplome de merit și daruri tuturor sportivilor ce-și desfășoară activitatea în cadrul celor șase secții ale CS Victoria Cumpăna.
 
Sala de sport a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna a găzduit festivitatea de premiere a sportivilor CS Victoria Cumpăna pentru rezultatele obținute în anul competițional 2021, unul care a adus în localitatea constănțeană rezultate de excepție.
 
Evenimentul a fost organizat de CS Victoria Cumpăna, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local, gazdele festivității fiind directorul clubului sportiv, Ion Răuță, și primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, cei care au ţinut să mulţumească sponsorilor pentru sprijinul necondiționat acordat grupării sportive. Au fost prezente atât Elena Frîncu, vicecampioană mondială la hadbal și deținătoare a Colanului de Aur al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cât și Florina Cristache, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Pe parcursul anului 2021, CS Victoria Cumpăna a fost angrenat în diferite competiții, pe plan județean, național și international, în urma cărora sportivii clubului au obținut rezultate deosebite.
 
Gimnastele, 82 de medalii în 2021
 
În cadrul festivității, au fost premiate fetițele de aur ale Cumpenei, componentele secției de gimnastică ritmică, pregătite de Elena Vlad, pentru ultimele rezultate obținute în acest an. În perioada 13 - 14 noiembrie, la Brașov, au avut loc ultimele trei competiții din 2021 la gimnastică ritmică, Cupa României, Campionatul Național de ansambluri și Festivalul Național, CS Victoria Cumpăna obținând 13 medalii (șapte de aur, trei de argint și trei de bronz). Gimnastele clubului din Cumpăna au avut un an de exceptie, adunând 82 de medalii din participarea la competițiile oficiale organizate de Federația Română de Gimnastică Ritmică, astfel: medalii de aur - 30, de argint - 26, de bronz - 26.  
 
Diplome de merit și daruri pentru toți sportivii
 
Totodată, la gala sportului cumpănean au fost acordate diplome de merit și daruri tuturor sportivilor ce-și desfășoară activitatea în cadrul celor șase secții ale CS Victoria Cumpăna: gimnastică ritmică, fotbal, lupte, rugby, scrimă și șah. La festivitatea de premiere au fost invitate să participe și cele două sportive din cadrul secției de lupte, pregătite de Vasile Vicol, care, în acest an, au obținul rezultate în premieră pentru sportul cumpănean: Bianca Iancău - medalie de bronz la Campionatul Mondial și Isabela Marin - locul 5 la Campionatul European. „Felicitări copiilor, antrenorilor, părinților și cadrelor didactice pentru rezultatele exceptionale obținute în anul 2021!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)

 
Citește și:
 
CS Victoria Cumpăna
„Minunile noastre de la gimnastică ritmică au urcat din nou pe podium“ (GALERIE FOTO)

 
Jucători la Victoria Cumpăna
Haris Miron și Robert Popa, convocați în selecționata județului Constanța pentru Turneul Speranțelor (galerie foto)

 
Luptătorul Cristian Somandru, vicecampion național, și antrenorul Vasile Vicol, premiați la Cumpăna (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 20 de medalii în Serbia, la „Trophy of Novi Sad“. „Continuați să atingeți stelele!“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 614

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 21-a (seniori și juniori + clasamentele)

17 Mar 2024 1060

Fotbal județul Constanța S-a reluat Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 19-a (seniori și juniori + clasamentele)

03 Mar 2024 2326

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, 20 de medalii la Cupa „Irina Deleanu“. „Cumpăna este mândră de voi!“ (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 752

Primarul Mariana Gâju, la eveniment Guvernul României a găzduit “Întâlnirea Grupului de Lucru privind Desfășurarea activității de ecoturism în România” (FOTO)

16 Jan 2024 732

LIVE TEXT Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna prezintă bilanț în prezența primarului Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Jan 2024 1102

Un nou centru rezidențial pentru persoane vârstnice se va construi în județul Constanța! Cine investește

13 Dec 2023 2803

CS Victoria Cumpăna, două premii la Gala Gimnasticii Ritmice Românești 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Dec 2023 1031

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 13 medalii la competițiile de la Sfântu Gheorghe. „Un dar minunat de sărbători!“ (GALERIE FOTO)

27 Nov 2023 952

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, medalii la competițiile de top de la Ploiești. „Cu fiecare participare, sportivele noastre sunt tot mai bune!“ (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 964

Lupte CS Victoria Cumpăna, medalii și locul întâi pe echipe la Campionatul Național de la Călărași (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 996

Liga a 4-a Constanța Sparta Techirghiol și Viitorul Cobadin, primele înfrângeri. Rezultatele etapei a 14-a (seniori și juniori + clasamente)

29 Oct 2023 2564

CS Victoria Cumpăna, peste 20 de medalii la Iași Trophy 2023, concurs internațional de gimnastică ritmică și ansambluri (GALERIE FOTO)

24 Oct 2023 994

CS Victoria Cumpăna Medalii la Naționale pentru micile luptătoare. Clubul, pe locul întâi (GALERIE FOTO)

17 Oct 2023 938

Lupte Medalii obținute de CS Victoria Cumpăna la competițiile naționale de la Călărași (GALERIE FOTO)

10 Oct 2023 1067