CS Victoria Cumpăna, vicecampioană județeană la fotbal - juniori U-17. Farul Constanța, câștigătoarea finalei (GALERIE FOTO)Într-o atmosferă de sărbătoare, peste 600 de suporteri cumpăneni au fost prezenți pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Centenar 2018“, pentru a fi alături de fotbaliștii comunei în meciul decisiv pentru stabilirea câștigătoarei fazei județene a Campionatului Național la categoria de vâstă Under-17, o adevărată finală.
 
Partida i-a revenit Farului, scor 5-0, „marinarii“ obținând și calificarea la faza zonală a întrecerii.

Evenimentul este organizat de Primăria comunei Cumpăna și Consiliul Local Cumpăna, în parteneriat cu Clubul Sportiv Victoria Cumpăna. 
 

Chiar dacă echipa noastră, pregătită de Cristian Mustacă, a pierdut acest meci cu experimentata echipă a Farului, toți cei prezenți s-au bucurat de spectacolul oferit de cele două echipe, de ambiția și pasiunea pe care jucătorii au arătat-o pe teren.

Să pierzi o finală în fața echipei Farul Constanța (0-5) la care evoluează 7 jucători de echipă națională nu este o rușine, ținând cont de potențialul și criteriul de selecție al acestui club, la toate categoriile de vârstă evoluând cei mai buni jucători din țară.

Menționăm că echipa folosită de FC Farul nu a evoluat cu acești jucători în nici un meci din Campionatul Județean, ediția 2022 – 2023. Lotul de jucători cu care echipa constănțeană s-a prezentat la această finală este cel care joacă în mod constant în Liga Elitelor, cel mai puternic campionat național la acest nivel de vârstă.

Pentru cei prezenți la acest meci a fost o experiență de neuitat bucurându-se de prezența în tribunele stadionului a unor fotbaliști emblematici care au evoluat la echipa fanion a Constanței, actualmente ocupând funcții de conducere în cadrul clubului condus de Gheorghe Hagi: Cristian Cămui, Ion Constantinescu, Constantin Gache.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de doi cumpăneni: Ion Bobaru, cel care s-a ocupat în trecut de destinele echipei comunei Cumpăna și de Sebastian Burlacu, fost jucător al echipei din Cumpăna, în prezent la Farul Constanța.La pauza meciului a fost organizată o tombolă pentru toți elevii prezenți la meci, iar în urma extragerii s-au câștigat 10 mingi, 10 treninguri și marele premiu, un tricou personalizat cu semnătura lui Gheorghe Hagi.

La final, primarul comunei Cumpana - Mariana Gâju și președintele Asociației Județene de Fotbal - Lucian Cârje, au oferit cupele de campion și diplome tuturor participanților.

Mult succes echipei Farul Constanța la faza zonală a acestei competiții!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.


Sursa foto: Facebook (Cumpăna News) 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gimnastică ritmică CS Victoria Cumpăna, aproape 30 de medalii la Cupa Internațională de la Alba Iulia (GALERIE FOTO)

27 Sep 2023 529

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, participare de succes la Campionatul Balcanic din Muntenegru (GALERIE FOTO)

17 Sep 2023 754

Sportivi de la CS Victoria Cumpăna, medaliați la Festivalul International de șah Smart Village (GALERIE FOTO)

05 Sep 2023 760

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna se antrenează pe un nou covor profesional (GALERIE FOTO)

10 Aug 2023 632

Fotbaliștii juniori de la Victoria Cumpăna, invitați la sediul Primăriei Câmpina de primarul Alin Ioan Moldoveanu, campion la karate (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 849

Cupa României la oină s-a disputat la Cumpăna. Frontiera Tomis Constanța, câștigătoare (GALERIE FOTO)

29 Jul 2023 743

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, premiere pentru sportivi ai secției de lupte de la CS Victoria Cumpăna (GALERIE FOTO)

18 Jul 2023 855

La Constanța s-a disputat prima etapă a Circuitului Național de mini-rugby (GALERIE FOTO)

25 Jun 2023 1156

CS Victoria Cumpăna, rezultate deosebite la Campionatul Național de Lupte pe Plajă și Aptiduni Specifice, de la Costinești (GALERIE FOTO)

25 Jun 2023 1196

Primăria comunei Cumpăna a premiat gimnastele de la CS Victoria Cumpăna cu un cantonament la Polovragi (GALERIE FOTO)

22 Jun 2023 1153

Performanțe sportive de vârf ale CS Victoria Cumpăna, răsplătite de autoritățile locale și de club (GALERIE FOTO)

13 Jun 2023 1510

Gimnastică ritmică Victoria Cumpăna, 12 medalii la Campionatul Național și locul întâi pe echipe (GALERIE FOTO)

10 Jun 2023 1083

Sport Constanța CS Victoria Cumpăna se pregăteşte pentru Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică

31 May 2023 921

Victoria Cumpăna - Farul Constanța, sărbătoare fotbalistică la Cumpăna, în campionatul juniorilor B1. Intrare liberă și tombolă!

16 May 2023 1803

„Clasare importantă. Tot mai sus!“ Micii fotbaliști de la Cumpăna, locul șase pe țară la Cupa Satelor (GALERIE FOTO)

15 May 2023 1104