CSM Constanța DivA, prima victorie „Gemenii golului“, Teodor George Ștefan și Rareș Ștefan, au marcat împreună de 23 de ori în ultimul meci

 

 
  • Juniorii CSM Constanța au spart gheața în această ediție a Diviziei A.
 
Cele două echipe masculine de handbal din județul Constanța care joacă în Seria B a Divizia A, CS Medgidia și CSM Constanța DivA, susțin miercuri, 26 octombrie, partidele din etapa a opta, prima a returului.
 
Aflată pe locul doi în clasament, cu 16 puncte, după cinci victorii, un egal și o înfrângere, CS Medgidia va juca pe teren propriu cu ACS HC Buzău 2012 DivA (locul 6, cu 6 puncte), de la ora 18.00. „Băieții speră să se mențină în primele 2 locuri, care le oferă calificarea în play-offul de promovare. Pentru că nu a fost nicio pauză competițională între tur și retur, «panterele» trag tare în aceste zile la antrenamente, pentru ca la ora partidei să fie 100% pregătiți. Vino alături de CS Medgidia în Sala Sporturilor «Iftimie Ilisei» miercuri, de la ora 18:00 și susține-i pe băieți!“, se arată pe pagina de Facebook a clubului.
 
În ultimul meci din tur, CS Medgidia a învins în deplasare CS Dinamo București DivA, cu scorul de 33-25 (16-9). „Handbaliștii noștri au încheiat turul campionatului într-o notă pozitivă. A fost o partidă in care băieții au condus-o de la un capăt la altul fără problem pe CS Dinamo București DivA. «A fost un meci foarte bun făcut de băieții noștri. Îi felicit. Am reușit din nou să rulăm tot lotul de jucători. Trebuie să ne odihnim cât mai repede pentru că miercuri va începe returul». Staff-ul tehnic speră ca echipa să se refacă până la ora partidei, pentru a avea un meci, din nou, la fel de bun“, este mesajul CS Medgidia.
 
Frați doar în handbal
 
Tânăra echipă a CSM Constanța DivA ocupă locul 8 (ultimul) în ierarhie, cu trei puncte, după o victorie și șase înfrângeri. Succesul a fost obținut în runda trecută, după 42-25 (23-13) pe teren propriu cu ACS HC Buzău 2012 DivA. „Juniorii CSM Constanța au spart gheața în Divizia A! Băieții antrenați de Enis Murtaza au câștigat meciul cu buzoienii, din etapa a 7-a a Diviziei A, disputat la Sala Sporturilor. Frați doar în handbal, «gemenii golului», extremele Teodor George Ștefan și Rareș Ștefan, au dezarmat apărarea oaspeților și au marcat, împreună... de 23 de ori! Primul a prins câteva minute și în finalul partidei CSM Constanța - CSM Bacău din Liga Zimbrilor, la fel și Preda. Bravo, băieți! Felicitări lor și și staff-ului tehnic!“, se menționează pe pagina de Facebook a clubului.  
 
Au evoluat: Matei, Preda - T. Ștefan - 12 goluri (2x7m), R. Ștefan - 11, Crișan - 4, Vlase - 3, A. Murtaza - 3, Acsente - 2, Neculai - 2, Cumpănașu - 1, Mihăilă - 1, A. Simion - 1, Caluda - 1, Pușcașu - 1, E. Murtaza, Mușetescu.
 
În etapa a 8-a, CSM Constanța DivA joacă, de la ora 14.30, la Constanța, cu CSU Pitești (locul 3, cu 12 puncte).

 
Noi jucătoare, dar și un staff tehnic nou
 

Din întrecerea feminină a Diviziei A, seria A, s-au scurs șase etape, iar reprezentanta litoralului în competiție, CSU Neptun Constanța, ocupă locul doi, cu 15 puncte, înregistrând până acum cinci victorii și un eșec. CSU Neptun e la egalitate de puncte cu ocupanta primei poziții, CSU Știința București, care are însă un meci în minus. 
 
În acest sezon, staff-ul tehnic este format din antrenorii Lăcrămioara Ilie și Enis Murtaza, alături de Diana Bagiac (kinetoterapeut). Lotul cu care clubul abordează sezonul 2022/2023 al Diviziei A, Seria A este format din: Emanela Ivașcu, Rebeca Gheorghe, Dana Matei, Ariana Cercel, Izabela Tilea, Căldare Bianca, Mihaela Stănciulescu, Maria Ilie, Denisa Bari, Daria Mihăilă, Claudia Nedelcu, Roxana Popescu, Alexandra Calancea, Ioana Stamatin, Georgiana Tănase, Andreea Pintilie, Ștefania Surducan, Daiana Milea, Diana Ungureanu și Alexia Rugină. „În această nouă stagiune, CSU Neptun are în componență noi jucătoare, cât și un staff tehnic nou. Cu noua generație de jucătoare ale Constanței transferate înapoi acasă, CSU Neptun are un început de sezon promițător“, este mesajul clubului.
 
În ultima etapă, CSU Neptun a învins acasă SCM Gloria Buzău DivA, scor 31-23 (18-10). Pentru echipa gazdă au marcat Rebeca Gheorghe - 7 goluri, Pintilie - 6, Milea - 4, Mihăilă - 4, Căldare - 4, Stănciulescu - 3, Matei - 2 și Tilea - 1. „A fost un meci controlat în totalitate. Cu o echipă tânără, Buzăul a putut doar să se apropie la câteva goluri de Constanța, diferența dintre cele două echipe fiind una consistentă“, este mesajul clubului constănțean.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal, CSU Neptun Handbal, CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Handbal
CS Medgidia și CSU Neptun Constanța, succese în Divizia A (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța DivA, egal în deplasare cu CSA Steaua DivA, în turneul play-off de tineret (GALERIE FOTO)

04 Apr 2023 1199

Handbal După primul punct, a venit și prima victorie pentru CSM Constanța DivA în turneul play-off de tineret (GALERIE FOTO)

25 Mar 2023 1438

Handbal CS Medgidia, eșec în meciul cu CSM Făgăraș, din turneul play-off de promovare

21 Feb 2023 1276

Handbal CS Medgidia, al doilea meci în turneul play-off de promovare în Liga Națională. Partidă acasă!

11 Feb 2023 1489

Pe locul doi în clasament Handbaliștii de la CS Medgidia, victorie și la primul meci din partea secundă a Diviziei A (GALERIE FOTO)

28 Oct 2022 1613

Handbal CS Medgidia și CSU Neptun Constanța, succese în Divizia A (GALERIE FOTO)

18 Sep 2022 1364

Divizia A CS Medgidia și HC Dobrogea Sud DivA încep meciurile din turneele play-off de promovare, respectiv tineret

03 Feb 2022 1961

Victorii în Divizia A pentru CS Medgidia, HC Dobrogea Sud DivA și CSU Neptun Constanța (GALERIE FOTO)

24 Nov 2021 2433

În Divizia A, HC Dobrogea Sud DivA şi CS Medgidia - victorii, CSU Neptun - egal

19 Sep 2021 2778

Handbalistele de la CSU Neptun își păstrează invincibilitatea în Divizia A. Victorie și cu CSM București DivA. A șasea

30 Oct 2019 1374

UPDATE. Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud II şi CS Medgidia, meci la Constanţa în Divizia A (galerie foto)

15 Sep 2019 1739

Ion Ivan - „Obiectivul nostru, turneul final şi calificarea în Liga Naţională“ CSU Neptun Constanţa, pe locul întâi în clasament

13 Sep 2019 2223

Imagini de la eveniment Handbalistele de la CSU Neptun Constanţa, victorie zdrobitoare cu ACS Spartac UNEFS Bucureşti (galerie foto)

11 Sep 2019 2101

Handbalistele de la CSU Neptun Constanța au debutat cu victorie în noul sezon al Diviziei A

07 Sep 2019 1974

Divizia A HC Dobrogea Sud II şi CS Medgidia, start cu victorii în 2019

30 Jan 2019 1518