CSM Constanța Triatlonistul Carol Popa, pe locul 8 la Campionatul European. Urmează Campionatul Național de aquathlon

 

Sportivii și echipele CSM Constanța participă în acest final de săptămână la noi meciuri și întreceri.
 
Baschet
 
Echipa feminină de senioare CSM Constanța dispută al doilea meci din sferturile turneului play-off al Ligii Naționale, în care întâlnește Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc, în sistemul „cel mai bun din trei meciuri“. În prima partidă, CSM Constanța s-a impus pe teren propriu, la o diferență de 30 de puncte, iar întâlnirea secundă are loc duminică, 26 martie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. Meciul va fi în direct pe FRB TV. Fetele de pe litoral, antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch, au avut un sezon regular excelent, încheiat pe locul 2, iar acum luptă pentru calificarea în semifinale.
 
Continuă meciurile din Grupa 1-10 a Ligii Naționale de baschet masculin pentru CSM Constanța. Băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian au jucat în Bănie, cu SCM U Craiova, echipă pe care au învins-o la Constanța, luna trecută. Un duel decis la zece puncte în favoarea Craiovei, s-a încheiat miercuri, 22 martie, cu scorul 89-79. Baschetbaliștii de pe litoral leagă deplasările și, la trei zile după meciul de la Craiova, merg pe terenul celor de la FC Argeș Pitești, un nou test dificil pentru Corpodean & comp în Grupa 1-10 a Ligii Naționale. Partida este programată sâmbătă, 25 Martie, în Pitești Arena, de la ora 19.45 și va fi transmis în direct de Digi Sport.
 
Tenis de masă
 
În perioada 23-26 martie, sportivii CSM Constanța vor evolua la Campionatul Național de seniori. Alături de sportivii consacrați, cu experiență în competiție, vor lupta pentru podium la simplu feminin / masculin, dublu feminin / masculin / dublu mixt și juniorii care vin tare din urmă, cu medalii strălucitoare la nivel internațional. Competiția va avea loc în Sala Polivalentă Rapid din București.
 
Triatlon
 

Sportivii secției de triatlon CSM Constanța intră în febra concursurilor naționale importante din acest an. Duminică, 26 martie, are loc Campionatul Național de Aquathlon, organizat la Bazinul Olimpic din Târgu Mureș. Printre favoriți, se numără și sportivul CSM Constanța Carol Popa, clasat în urmă cu câteva zile pe un excelent loc 8 la juniori, la Campionatul European de Duatlon de la Caorle (Italia).
 
Judo

 
Sportivii secției de judo CSM Constanța revin în competiții. Vor participa, în perioada 24-26 martie, la finala Campionatului Național de seniori. După medaliile obținute la începutul acestei luni, la finala națională Under-21, ambițiile rămân mari și în competiția cu concurență mult mai acerbă a seniorilor, care va fi găzduită de Complexul Olimpic de la Izvorani.
 
Gimnastică artistică
 
Primele competiții naționale de gimnastică artistică din 2023 se dispute la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, în perioada 22-26 martie. Sportivii vor participa la Campionatul Național de gimnastică artistică, pe echipe și individual, pentru junioare III și II (etapa I, seria competițională A), la Concursurile Naționale de gimnastică artistică (pe categorii de vârstă - etapa I, seria competițională B), de gimnastică acrobatică și de gimnastică pentru toți.
 
Handbal
 
Handbaliștii CSM Constanța revin la Sala „Iftimie Ilisei” din Medgidia pentru un nou meci tare din Liga Zimbrilor. Jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu primesc vizita Potaissei Turda, în etapa a 22-a, și iau în calcul doar victoria, pentru a rămâne favoriți la câștigarea medaliilor de argint. Handbaliștii de la CSM Constanța mizează pe tribune pline duminică, 26 martie, de la ora 15.45
 
Handbaliștii juniori CSM Constanța joacă în weekend o dublă, în capitală, cu CSM București. Primii intră în scenă juniorii I. Echipa antrenată de Enis Murtaza va evolua sâmbătă, 25 martie, de la ora 14.30, în Sala Lucian Grigorescu, cu CSM București, în etapa a 3-a din Grupa Valoare 2.
Și juniorii II vor juca împotriva celor de la CSM București, la nivelul lor de vârstă. Repartizați, asemenea colegilor mai mari, în Grupa Valoare 2, băieții antrenați de Ionuț Pușcașu au meci duminică, 26 martie, de la ora 14.00, în Sala Apollo.
 
Rugby
 
Rugby-ul revine la Constanța cu primul meci al anului, o restanță a Campionatului Național Under-20. Băieții antrenați de Nicolae Mocanu și Victor Bezușcu, lideri ai clasamentului, întâlnesc CSOV Pantelimon, formație aflată pe locul 3 în ierarhie. Meciul este programat duminică, 26 martie, de la ora 13.00, la Mangalia.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Triatlon)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Carol Popa, performanță de excepție la Cupa Europeană. O poveste a efortului supraomenesc și a spiritului de echipă (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 831

CSM Constanța Carol Popa, câștigător la triatlon, la Criteriul Primăverii, dar medaliat și la Naționalele de atletism (GALERIE FOTO)

11 Mar 2024 1111

Lansare de carte. Prof. univ. dr. Valentin Ciorbea - „General-adjutant Paul Teodorescu (1888-1981). Dimensiunile creativității“

13 Oct 2023 1019

Rezultate la H3RO Mamaia 2023. „Motivația de a participa la un triatlon deloc ușor“ (GALERIE FOTO)

24 Sep 2023 1689

Programul H3RO Mamaia 2023, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei

22 Sep 2023 2057

Ediția a 15-a a H3RO Mamaia 700 de participanți, din zece țări, la cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei

19 Sep 2023 1169

CSM Constanța triatlon Carol Popa, în top 10 la Cupa Europeană de Juniori. La alergare, a avut al doilea timp din concurs (GALERIE FOTO)

10 Sep 2023 1203

Triatloniști din Constanța, medalie de argint cu România la Cupa Europeană (GALERIE FOTO)

22 Aug 2023 1138

CSM Constanța triatlon Carol Popa a concurat în finala A de la Campionatul European Balikesir 2023 (GALERIE FOTO)

08 Aug 2023 1273

Triatloniștii din Constanța, un nou rezultat important pentru România

23 Jul 2023 1203

CSM Constanța Triatlon Carol Popa, rezultat promițător la Campionatul Mondial pentru juniori

15 Jul 2023 1209

CSM Constanța Calendar competițional. De la șah, la triatlon. Competiții interne și internaționale

13 Jul 2023 973

Triatlon Carol Popa, de la CSM Constanța, victorie în ultima competiție înainte de Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

10 Jul 2023 1190

Interviu online cu performerul Carol Popa, de la CSM Constanța „Pe o scară de la 1 la 10, ca dificultate fizică, aș clasa triatlonul pe 9“

06 Jul 2023 2566

CSM Constanța Triatlonistul Carol Popa, pe podium la Cupa Europeană. „Încă o performanță de top“ (GALERIE FOTO)

26 Jun 2023 1346