CSS1 Constanţa a avut evoluţii deosebite la Naţionalele de scrimă „Un mare Da! pentru Daria Olteanu“

Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 (CSS1) din Constanţa a obţinut cinci medalii la Campionatul Naţional de scrimă pentru copii, de la Bucureşti (trei de aur, una de argint şi una de bronz), ocupând locul 2 în clasamentul cluburilor de la întrecerea din capitală.

„Mă aşteptam la aceste rezultate. Obiectivul nostru a fost de şapte medalii şi aproape l-am atins. Nu au urcat pe podium, nici la individual şi nici pe echipe, fetele de 13 ani. În rest, sunt foarte mulţumit şi-i felicit pe sportivi. Au concurat copii între 9 şi 13 ani. Sunt mititei, mai au de muncă. Încă nu au început să înveţe scrima, ca să spunem aşa, dar sunt foarte buni, copii de caracter, care chiar vor să facă sport“, a declarat Ion Niţulescu, antrenor la CSS1, alături de Monica Marinescu.
La Bucureşti, au luat aur Maria Stan (la categoria 8-9 ani), echipa masculină de 12-13 ani  (Rareș Echimenco, Armand Moșescu, Marco Pelin şi Bogdan Scrieciu) şi Daria Olteanu (la 10-11 ani). Pe treapta a doua a podiumului s-a clasat Eva Marinescu (învinsă în finală de Maria Stan), iar bronzul i-a revenit la individual lui Bogdan Scrieciu. „Bogdan şi-a făcut datoria şi la individual, şi la echipe, cu care am şi câştigat. Marco Pelin s-a întâlnit cu Scrieciu pentru a accede în primii patru, în medalie, şi a câştigat Scrieciu, că aşa-i în scrimă, a fost mai bun în ziua respectivă. Un mare Da! pentru Daria Olteanu, care a fost senzaţională. A câştigat concursul de 11 ani cu devotament şi cu dăruire, având meciuri la limită. A fost foarte bună şi foarte tare. Iar la nouă ani, finala a fost constănţeană, Maria Stan - Eva Marinescu“, a mai spus Ion Niţulescu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şase medalii au venit pe litoral Triplă de aur pentru CSS1 Constanţa la Naţionalele de scrimă (galerie foto)

27 Jun 2014 3305

Aur şi argint pentru CSS1 Constanţa la Naţionalele de scrimă

26 Jun 2014 2208

CSS1 Constanţa, două medalii de aur la Naţionalele de scrimă

26 Jun 2014 4107