CSS1 Constanța Scrimerul Mihai Ghencea, cadetul cel mai bine clasat la Naționalele seniorilor. Va participa la Tirrenia Olympic Experience (GALERIE FOTO)


 
  • La competiția de la Satu Mare, tânărul Mihai Ghencea s-a oprit în 16-imi, învins cu 15-9 de Alin Mitrică (CSU Craiova).
 
La ediția 2022 a Campionatului Național la spadă pentru seniori, de la Satu Mare, vicecampionul olimpic Enrico Garozzo a oferit două vouchere pentru cei mai bine clasați cadeți (unul la masculin și unul la feminin). Totodată, cei doi performeri, însoțiți de un antrenor, vor participa, în Italia, la tabăra de antrenament pentru floretă și spadă Tirrenia Olympic Experience.
 
La masculin, voucherul i-a revenit constănțeanului Mihai Ghencea, de la CSS1 Constanța (antrenori, Ion Nițulescu și Monica Marinescu), care s-a clasat pe locul 21 în concursul individual. Tabăra Tirrenia Olympic Experience este organizată la Centrul Olimpic al Comitetului Olimpic Italian (CONI), iar activitățile legate de scrimăvor avea loc în perioada 23 - 28 august. Vor participa spadasini veniți din întreaga Europă, care vor lucra cu antrenorii Kosmas Karakolis, Francesco Calabrese, Diego Confalonieri, Emmanuel Bay Colombano și Cristiana Cascioli.
 
La Naționale, Mihai Ghencea s-a oprit în 16-imi, învins cu 15-9 de Alin Mitrică (CSU Craiova). Cătălin Monea, de la CS Farul Constanța (antrenoare, Mihaela Ion), a fost al 15-lea la individual (6-15 în optimi cu Otto Tardi, de la CSU Tg Mureș), iar în întrecere a concurat și David Pădureanu (CSS1 Constanța). Toți trei, sportivi tineri, mai mici decât adversarii lor, la fel ca și fetele de pe litoral care au concurat.
 
În concursul feminin au participat patru formații, care au evoluat în cadrul unei singure grupe. CS Farul Constanța (Roxana Mihaela Bulborea, Theodora Ion, Mara Ismăileanu) a fost a patra, înregistrând rezultatele: 24-45 cu CSA Steaua, 31-45 cu CSU Craiova și 31-45 cu CSM Corona Brașov. Ierarhia finală a fost: 1. CSA Steaua (care a câștigat toate meciurile), 2. CSU Craiova, 3. CSM Corona Brașov, 4. CS Farul. La individual, Theodora Ion s-a clasat pe poziția a noua, după 9-15 în optimi cu Irina Stan (CSM Corona Brașov), în timp ce Roxana Mihaela Bulborea a fost a 13-a, iar Mara Ismăileanu - a 19-a.   
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Scrimă) și csfarul.ro
 
Citește și:

 
CSS1 Constanţa
Mihai Ghencea a câştigat Cupa României la scrimă. Eva Mateescu, pe locul secund, iar Luca Iliuţă - al treilea (galerie foto)


Mihai Ghencea, Elena Bajdu, Eva Mateescu şi Maria Stan, de la CSS1 Constanţa, pe locul întâi la Memorialul „Dumitru Popescu“ la scrimă (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scrimerul Mihai Ghencea, două medalii de aur la Naționale. Cu echipa CSS1 Constanța, dar și la individual (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 1641

CSS1 Constanţa Mihai Ghencea a câştigat Cupa României la scrimă. Eva Mateescu, pe locul secund, iar Luca Iliuţă - al treilea (galerie foto)

19 Oct 2021 2748

Când va fi condus pe ultimul drum cantautorul Mihai Constantinescu

30 Oct 2019 2123

Alertă la ISU București! Imagini de la localnici. 17 copaci și doi stâlpi, căzuți pe străzi sau mașini, din cauza furtunii (galerie foto)

07 Jul 2018 3820

Mihai Ghencea, Elena Bajdu, Eva Mateescu şi Maria Stan, de la CSS1 Constanţa, pe locul întâi la Memorialul „Dumitru Popescu“ la scrimă (galerie foto)

21 Mar 2018 3905