CSS1 - Laguna Constanța Alina Șerban, prezentă la un turneu final ca jucătoare, iar acum, după 16 ani de la acel moment, și ca antrenoare



 
  • Echipa de pe litoral va susține primele două partide contra formațiilor CS Olimpia București și Mureșul Sirius Tg. Mureș.  
 
Echipa feminină de baschet Under-15 de la CSS1 - Laguna Constanța a realizat performanța de a se califica la turneul final național, iar joi, 24 martie, la Arena de Baschet din București, va susține primele două partide din competiție.
 
Este vorba de întâlnirile cu CS Olimpia București (de la ora 13.00) și Mureșul Sirius Tg. Mureș (de la ora 18.00). „După 16 ani, baschetul feminin constănțean este reprezentat din nou la un Turneu Final Național. În 2005-2006, sub îndrumarea domnului profesor Vasile Pașca, echipa fetelor de la CSS1 Constanța se califica la Turneul Final Național, cu o echipă din care la acea vreme făcea parte Alina Șerban. După 16 ani, Alina Șerban din postura de antrenoare, împreună cu Aurelia Lazăr și Ramona Coroamă, califică o echipă feminină constănțeană la un Turneu Final Național“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic Neptun Constanța.
 
Parteneriatul CSS1 Constanța - CS Laguna Constanța, sprijinit de Athletic Constanța, își arată roadele. „Cu o generație de fete talentate, dintre care Amira Bou-Chedid și Anisia Cain prezente la acțiunile loturilor naționale ale României U14, Constanța revine printre echipele cele mai bune din România. Parteneriatul CSS1 Constanța - CS Laguna Constanța sprijinit de Athletic Constanța pornit la începutul sezonului 2021-2022 a făcut ca munca antrenoarelor și a fetelor să se materializeze într-un turneu final chiar la primul sezon, după atât de mulți ani în care echipele feminine constănțene au lipsit din competițiile naționale finale. Guță Beatrice, Marin Tania, Cain Anisia, Ercuță Iulia, Dascălu Luiza, Petcu Alexandra, Teja Teodora, Șerban Ioana, Bou-Chedid Amira și Macovei Irina... suntem alături de voi și vă susținem! Team is everything!“, se mai precizează în mesajul BC Athletic Neptun.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)

 
Citește și:
 
Baschetbalistele de la CSS1 - Laguna Constanța, pe locul doi în Campionatul Național. Două victorii în turneul de la Sibiu (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța baschet. La 16 ani, Irina Macovei - coș de poveste la senioare „Fiecare partidă este o lecție valoroasă“ (GALERIE FOTO)

19 Jan 2024 1545

Final dramatic În Campionatul Național Under-18, CSS1 Athletic Constanța a învins BC Athletic în ultima secundă (GALERIE FOTO)

22 Apr 2022 2119

Baschetbalistele de la CSS1 - Laguna Constanța, pe locul doi în Campionatul Național. Două victorii în turneul de la Sibiu (GALERIE FOTO)

28 Jan 2022 2307

Invitaţie pentru suporteri CSS1 - Phoenix Constanţa luptă în Sala Sporturilor pentru titlul naţional la baschet

21 May 2016 3739