CSU Neptun, la turneul final al Diviziei A. Echipa din Constanţa, singura cu trei jucătoare în topul marcatoarelor

  • CSU Neptun Constanţa a ocupat locul secund în seria C a Diviziei A.
  • Gabriela Moldoveanu, Andreea Pintilie şi Mihaela Stănciulescu au marcat fiecare peste 60 de goluri.
  • Pe parcursul sezonului regular, antrenorii Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au debutat la echipa mare mai multe jucătoare tinere și de viitor.
 
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa s-a calificat la turneul final al Diviziei A, după ce a ocupat locul doi în seria C a întrecerii, fiind devansată de CSU Ştiinţa Bucureşti. 
 
La turneul final se va da lupta pentru promovarea în Liga Naţională, pe parcursul mai multor tururi. În clasamentul celor mai bune marcatoare din Divizia A, la finele turneului regular, ierarhie întocmită de handbalmania.ro, CSU Neptun este singura echipă din întrecere care are trei jucătoare în top 12! E vorba de Gabriela Moldoveanu (locul 2-4, cu 68 de goluri), Andreea Pintilie (locul 6, cu 64 de goluri) şi Mihaela Stănciulescu (locul 10-12, cu 60 de goluri).   
 

„Lali”, 11 goluri în meciul cu CNE Rm. Vâlcea

 
Gabriela Moldoveanu este aşadar principala marcatoare a CSU Neptun după prima fază a campionatului. În ce o priveşte pe Andreea Pintilie, aceasta a revenit foarte bine pe teren după o pauză de nouă luni, în timp ce Mihaela Stănciulescu a avut parte de un final remarcabil de sezon.
 
„După o perioadă de nouă luni în care a absentat din cauza unei accidentări la gleznă, pierzând o parte din meciurile debutului de sezon, Andreea Pintilie a revenit pe teren și a făcut-o cum nu se mai poate mai bine: cu 64 de goluri. Jucătoarea născută la Hunedoara a fost una dintre cele mai folosite jucătoare ale Neptunului după revenirea pe teren. Cea mai experimentată jucătoare și veterana echipei, Mihaela Stănciulescu, a avut un final de sezon excepțional. Lipsind la penultimul turneu al sezonului regulat, Mihaela Stănciulescu a încheiat cu un weekend senzațional în turneul de la Slobozia, unul în care a înscris nu mai puțin de 21 de goluri, 11 dintre ele fiind în cel mai bun meci al său din acest sezon, împotriva celor de la CNE Râmnicu Vâlcea. «Lali» încheie sezonul cu 60 de goluri marcate iar performanța sa o propulsează în topul celor mai bune marcatoare din acest sezon!”, se arată pe pagina de Facebook a CSU Neptun.  
 

Un sezon atipic

 
Pe parcursul sezonului regular, la CSU Neptun Constanţa au debutat o serie de tinere jucătoare. „A fost un sezon atipic, unul în care echipa noastră a avut rezultate și meciuri foarte bune. CSU Neptun Constanța s-a confruntat în decursul sezonului cu probleme de lot, atât în lotul jucătoarelor, cât și pe banca tehnică, probleme cauzate de pandemie sau de accidentări minore. Antrenorii Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au gestionat însă foarte bine aceste perioade, permițând de altfel și debutul la echipa mare a unor jucătoare tinere și de viitor, precum Corina Demici, Ioana Mihăila, Lavinia Lazăr, Anastasia Dulceață sau Mihaela Lungu printre altele. O parte dintre junioarele Constanței au început să ia parte la antrenamentele echipei și au luat pulsul și intensitatea antrenamentelor senioarelor iar din acest punct de vedere CSU Neptun Constanța continuă să aducă în prim plan jucătoare care pot face pasul către echipa mare”, mai precizează sursa citată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi imagini cu principalele trei marcatoare ale CSU Neptun în seria C a Diviziei A. Sursa foto: Facebook (CSU Neptun)
 

Citeşte şi:
 
CSU Neptun Constanţa, victorii pe linie la turneul de la Slobozia
 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Exerciţiu specific Poarta CSU Neptun Constanţa, „bombardată” cu trei tipuri de mingi

01 May 2021 2585

BC Athletic Neptun Constanţa, înfrângere în meciul cu CSM CSU Oradea

12 Apr 2021 1672

CSU Neptun Constanţa, victorii pe linie la turneul de la Slobozia

11 Apr 2021 2042

La turneul de la Slobozia, CSU Neptun Constanţa a câştigat şi meciul cu CNE Rm. Vâlcea

10 Apr 2021 1998

CSU Neptun Constanţa, victorie clară cu ACS Amy Slatina. Meciul, închis spectaculos

09 Apr 2021 1445

Două victorii în trei meciuri pentru CSU Neptun Constanţa la turneul de la Slobozia

07 Mar 2021 1687

CSU Neptun Constanţa a pierdut meciul cu CSU Ştiinţa Bucureşti

06 Mar 2021 1825

CSU Neptun Constanţa, debut cu victorie la turneul de la Slobozia

05 Mar 2021 1847

Handbalistele de la CSU Neptun evoluează la turneul de la Slobozia. Trei meciuri în trei zile

05 Mar 2021 1366

CSU Neptun Constanţa Ion Ivan - „Cele trei victorii ne dau moral pentru meciurile care urmează”

18 Feb 2021 1951

Handbalistele de la CSU Neptun Constanţa, victorii pe linie la turneul de la Rm. Vâlcea al Diviziei A

13 Feb 2021 2630

BC Athletic Neptun Constanţa, înfrângere în partida cu BC CSU Sibiu

07 Feb 2021 1924

BC Athletic Neptun Constanţa înfruntă o echipă calificată în optimile FIBA Europe Cup

06 Feb 2021 2137

BC Athletic Neptun Constanţa Alexandru Olteanu - „Pentru aceasta se antrenează, să joace cu asemenea echipe“

03 Feb 2021 2053

Handbalistele de la CSU Neptun Constanţa au trecut la etapa antrenamentelor tactice

25 Jan 2021 1366