Culturism și fitness Georgiana Sturzu, de la Power Gym Constanța, pe locul întâi la Cupa României

  • Sportivii de la pe litoral s-au clasat pe toate cele trei trepte ale podiumului.
 
La Cluj-Napoca s-a desfășurat Cupa României la culturism și fitness, iar pe podium au urcat și reprezentanți ai Constanței, concurând sportivi de la CS Farul și de la Power Gym.
 
Cel mai bun rezultat i-a aparținut Georgianei Sturzu, de la Power Gym, care a câștigat proba de bikini fitness +166 cm. Lăcrămioara Camelia Ștefan (și ea componentă a Power Gym) a ocupat locul secund la bodyfitness 168 cm, iar Marius Capbun (CS Farul) a fost al treilea la mens physique 174 cm.
 
Andreea-Beatrix Tamaș (Power Gym) - la bikini fitness 166 cm, Viorel Rusu (Power Gym) - la mens physique +179 cm și Daniel Ștefan (CS Farul) - la mens classic bodybuilding open s-au clasat pe poziția a patra. De asemenea, Răzvan Florin Marcoci (CS Farul) a ocupat locul cinci la masters culturism 40-44 ani open și locul zece la culturism (80 kg), la ultima secțiune al șaselea clasat fiind Daniel Ștefan. 
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness).       
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:
 
CS Farul Constanţa

Cosmin Iancu, din nou vicecampion european la culturism clasic


Culturistul fenomen de la Năvodari!
Vasile Şerban a trecut de 70 de ani, dar braţele sale tot de fier au rămas

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.