„Cupa de iarnă” de la Medgidia se apropie de final

Ediția a 27-a a „Cupei de iarnă” la fotbal în sală este în desfășurare în această perioadă, până pe 10 martie, la Sala Sporturilor „Iftimie Elisei” din Medgidia. Meciurile se joacă timp de patru zile pe săptămână, joia, vinerea, sâmbăta și duminica.
Programul iniţial a fost modificat după ce echipele FC Castelu (atât la old-boys, cât și la cadeţi) au renunţat să participe, iar un turneu de handbal al CSS Medgidia a fost intercalat. În sala „Iftimie Elisei” au venit și echipele şcolare (gimnaziu şi licee), pentru a-şi desfăşura fazele superioare.

La categoria cadeți, s-au înfruntat 11 formaţii de fotbal, împărțite în două grupe. În semifinale s-au calificat: din grupa A - Marigen Medgidia, de pe locul întâi, şi AS Valea Dacilor, de pe locul doi, iar din grupa B Inter Poarta Albă, de pe prima poziţie, şi CSS Medgidia, de pe locul doi.
La categoria old-boys, finele săptămânii trecute a stabilit echipele care au ieşit din cele patru grupe (câte două din fiecare serie), după disputarea sferturilor de finală şi a semifinalelor. Sâmbătă, 9 martie, se vor disputa finalele mici la toate categoriile, iar duminică, 9 martie, se vor juca finalele. Cei mai buni jucători, de la toate secţiunile, vor fi premiaţi cu diplome, trofee şi premii în bani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

emy

05 Mar, 2013 08:26

Activitatile sportive aratate mai sus,sunt bine venite si sunt actuale, dar..... fotografia salii de sport, a bazinului de inot,spatiul verde de langa sala sporturilor sunt de prin alte timpuri,cand,intradevar eram mandri de Complexul sportiv Iftime Ilisei.Pacat.... pacat..

Articole asemanatoare

Ședința CLM Constanța Aprobarea PUZ-ului pentru teritoriul delimitat de bd. Alexandru Lăpuşneanu, str. Farului și str. Salcâmilor. pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Apr 2024 263

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 222

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 240

Cum să te relaxezi și să-ți încarci bateriile online după o zi lungă la muncă

24 Apr 2024 227

Aplicațiile Temu și Shein - metoda prin care păcălesc utilizatorii. ANPC atenționează

23 Apr 2024 683

Ședință CLM Constanța Mai multe terenuri din Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

23 Apr 2024 410

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 387

Ședință CLM Constanța Organizarea şi funcţionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

23 Apr 2024 372

Ședință CL Consilierii locali analizează casarea și valorificarea unor mijloace fixe ce aparțin municipiului Constanța (DOCUMENT)

22 Apr 2024 461

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 451

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 490

Un imobil din zona Complex Perla din Mamaia va trece în domeniul public al municipiului Constanța? Consilierii locali decid în ședința de CL (DOCUMENT)

22 Apr 2024 497

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 690

Ședință CLM Constanța Protocol pentru organizarea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Mamaia” şi a Festivalului Naţional al Cantecului şi Dansului Popular „Mamaia”

22 Apr 2024 347

În atenția consilierilor locali Două locuințe sociale vor fi repartizate către cinci persoane. Unde sunt situate (DOCUMENT)

22 Apr 2024 395