CVM Tomis a plecat la Busteni

Ieri seara, la orele 19.00, in statiunea Busteni a avut loc reunirea lotului masculin de volei, sub comanda antrenorului Petrica Stancu. In acest stagiu, tehnicianul constantean va avea la dispozitie zece jucatori- Razvan Serban, Alex Halchin, Radu Tobosi (coordonatori), Radu Began, Goran Ivkovic, Marian Pavel (centri), Viorel Dirivenco (extrema), Adrian Gontariu, Silviu Oancea (falsi) si Razvan Tanasescu (libero). Accentul se va pune in principal pe forta si rezistenta, dar pe langa aceste coordonate se vor efectua zilnic si antrenamente tehnice, iar in partea finala vor avea loc si unele jocuri de verificare. Aceasta este a doua perioada de antrenament pentru voleibalistii de la CVM, dupa ce in prima, obiectivul fusese readaptarea la efort. Deoarece Petrica Stancu si-a exprimat dorinta expresa de a mai avea in lot o extrema de valoare, directorul executiv al clubului, Serhan Cadar va incerca sa aduca la Busteni cativa jucatori straini care urmeaza sa fie verificati. Dupa ce in seara aceasta Florin Voinea, internationalul CVM-ului, va disputa finala Campionatului National de volei pe plaja, el se va alatura de asemenea echipei. Acesta, impreuna cu Adrian Pricop, vor intalni in ultimul act al acestei competitii, cuplul Adrian Holhos/ Dan Todoran. Finala din acest an este, in fapt reeditarea celei din sezonul trecut. Revenind la antrenamentele echipei de la malul Marii Negre, mai merita mentionat ca alti trei voleibalisti sunt asteptati sa revina. Este vorba de catre internationalul de tineret Dragos Pavel, care este accidentat la glezna stanga si va rata prima parte a cantonamentului, Mihai Mihaila, de asemenea cu probleme medicale si Razvan Pricop, acesta din urma aflat in recuperari dupa o operatie chirurgicala. De altfel Pricop va fi nevoit sa aiba o perioada mai indelungata de pauza. Ionut Badea si Cosmin Gavrila nu au mai intrat in vederile lui Petrica Stancu, ei urmand a fi imprumutati, sau folositi la echipa a doua, daca va fi cazul. Turneul montan al detinatoarei Cupei Romaniei se va incheia la data de 18 august.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 310

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 453

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 198

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 632

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 632

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 619

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 794

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 292

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 584

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 545

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 938

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 861

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 248

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 835

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 949