Dan Pandelea, de la ACS Power Gym Constanţa, membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness

  • A avut loc Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.
  • În funcţia de preşedinte a fost reales, pentru a treia oară, cu unanimitate de voturi, Gabriel Toncean.
  • Din 2019, Dan Pandelea făcea parte (ca membru) din Comisia de Competiţii a FRCF.
 

La Reghin, în judeţul Mureş, s-a desfăşurat Adunarea Generală de Alegeri a Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, eveniment în urma căruia în Biroul Federal a fost cooptat şi un constănţean, Dan Pandelea, preşedintele ACS Power Gym Constanţa.

Din 2019, Dan Pandelea activa ca membru în Comisia de Competiţii a FRFC, iar acum face parte şi din Biroul Federal. La Adunarea Generală, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness a fost reales, pentru a treia oară, cu unanimitate de voturi, Gabriel Toncean. Alături de acesta, îşi va continua mandatul, ca vicepreşedinte FRCF, în urma scrutinului, Monica Mureşan. Din Biroul Federal, în afară de Dan Pandelea mai fac parte Tanita Groza - Zetea, Daniel Oprea, Marius Mazilu, Mihai Tigora, Ion Başfalion şi Adrian Neamţu.
 

„Ne pregătim să organizăm în România Campionatul Mondial de Seniori“

„Le mulţumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o din nou! Încep astfel un nou mandat ca preşedinte al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, un mandat pentru care avem obiective măreţe. Ne pregătim ca în 2022 să organizăm, în România, Campionatul Mondial de Seniori, iar în 2021 să consolidăm locul sportivilor noştri în vârful clasamentului balcanic, european şi mondial al culturismului şi fitnessului. Ne propune astfel ca ediţia din 2022 a Campionatului Mondial de Seniori să aibă loc la Cluj-Napoca, unde există infrastructura necesară unei astfel de competiţii de amploare, la care participă între 1.200 şi 1.400 de sportivi“, a declarat Gabriel Toncean, potrivit site-ului oficial al FRCF.
 

Competiţie la Constanţa

În luna august a acestui an, la Constanţa este preconizat a se desfăşura „Miss şi Mister Fitness România“, o întrecere sub egida Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, la categoriile mens physique, bikini fitness şi probabil wellness.

„Încercăm o organizare inedită, într-un locaţie în aer liber, chiar şi pe plajă“, a declarat Dan Pandelea. La clubul pe care îl conduce, Power Gym Constanţa, este legitimat şi celebrul culturist veteran Vasile Şerban, care are în bogatul său palmares, pe lângă 16 titluri de campion naţional, printre altele, o medalie de aur și una de bronz la Campionatul Balcanic, medalia de bronz la Campionatul European, locul patru la Campionatul Mondial, dar și titlul de campion absolut al categoriei masters la Cupa Federaţiei.

Sursa foto: Facebook (Dan Pandelea)


Citeşte şi:

Culturistul campion din Năvodari
Vasile Şerban, alături de legendarul Dorian Yates, de şase ori Mr. Olympia

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La aproape 71 de ani, Vasile Șerban, culturistul fenomen, sfidează vârsta „Sunteți de acord că sportul face minuni?“ (galerie foto)

18 Aug 2021 10558

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 22 octombrie 2018

23 Oct 2018 1797