Daria Kraus, de la Marina Constanţa, dublă campioană, dar medaliată şi cu argint la Naţionalele de Ju-Jitsu

 
 
  • Campionatul Naţional s-a desfăşurat la Poiana Braşov.

Performanţă deosebită pentru sportiva constănţeană Daria Kraus, de la clubul Marina Constanţa, care, la Campionatul Naţional de Ju-Jitsu, desfăşurat la Poiana Braşov, a devenit dublă campioană naţională, dar a cucerit şi o medalie de argint.

Sportivei de pe litoral i-a revenit aurul la fighting, categoria Under-16 şi Under-18, iar la Newaza Under-16, categoria -52 kg, a ieşit vicecampioană.

Daria Kraus, care se bucură de susţinerea Club Lions Balkanica Constanţa, a avut o accidentare la genunchi în luna mai a acestui an. Ea a urmat program de recuperare, dar şi de slăbire, pentru a se încadra în categoria -52 kg.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
    

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa României la Pangration Athlima Daria Kraus, de la ACS Marina Constanța, a cucerit aurul la cinci probe (galerie foto)

13 Sep 2021 1321

Aur la Cupa „Spartacus” pentru constănțeanca Daria Kraus (galerie foto)

28 Feb 2020 1309

Constanța Daria Kraus, cel mai bun sportiv din 2019 al secției de ju-jitsu de la CS Marina!

17 Dec 2019 1627

Constănțeanca Daria Kraus, pe podiumul Cupei României de Ju-Jitsu (galerie foto)

05 Nov 2019 833

Constănțeanca Daria Kraus, micuța campioană care luptă în fiecare zi Care este următoarea competiție la care va participa (galerie foto)

15 Oct 2019 1262