David Kiki, noua achiziție a Farului Constanța „Sunt un luptător, voi da totul pentru club și pentru fani“


 
  • În afară de fotbal, noul „marinar“ adoră să petreacă timpul în familie, dar și să asculte muzică.
 
După despărțirea de Bradley de Nooijer, care a mers la ȚSKA Sofia, Farul a adus un alt fundaș stânga, David Enagnon Kiki, care a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.
 
Născut la 25 noiembrie 1993, în Benin, David Kiki are 1,80 m, este titular în prima reprezentativă a țării sale (peste 30 selecții) și a mai jucat în carieră în Franța, pentru Stade Brestois și Red Star, și în prima ligă din Bulgaria, pentru Montana (2020/2021) și Arda Kardzhali (2021/2022).
 
„Sunt fericit să fiu aici, Farul este tipul de club cu un stil cu care sunt obișnuit. Când am fost sunat și mi s-a explicat proiectul, am spus «Da», pentru că este un club cu ambiții foarte mari, care își dorește să și le îndeplinească. Am venit pentru a ajuta la acest lucru. Obiectivele pentru noul sezon sunt de a reuși mai mult decât stagiunea trecută, să ajungem din nou între primele șase formații și să ne clasăm pe un loc de Europa. Sper să fie bine, pentru a face un sezon bun. Este bine să ai ambiții, să îți propui lucruri importante și de aceea mă aflu aici. Cred că putem reuși. M-am uitat puțin la echipă. Hagi este un fost mare jucător și știe foarte mult fotbal. Se muncește mult și știu că de asta este nevoie pentru a ne atinge acest obiectiv. Vom face tot posibilul pentru a ne atinge scopurile. Fanilor le transmit că sunt o persoană foarte normală. Sunt însă un luptător, voi da totul pentru club și pentru ei. Voi da mereu 100%, pentru a-i face fericiți“, a declarat David Kiki, pentru Farul TV.
 
În afară de fotbal, noul „marinar“ adoră să petreacă timpul în familie, dar și să asculte muzică. „Îmi place să stau cu familia, mă joc mult cu copiii. Mă distrez cu ei cât de mult pot, pentru că sunt destul de des plecat în deplasări. Încerc astfel să recuperez timpul alături de ei. Mă bucur de fiecare moment cu familia mea. Îmi mai place să ascult muzică“, a punctat Kiki, conform sursei citate.
 
Jucătorul din Benin a avut un mesaj și pentru toți cei care alcăruiesc suflarea faristă. „Vă mulțumesc din suflet tuturor, vom avea un sezon foarte bun și sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la meciuri, să ne susțină pentru a ne atinge obiectivul“, a spus jucătorul.         
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: captură Farul TV


Citește și:

Sondaj de opinie
Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?


Farul Constanța
A plecat Bradley de Nooijer și a venit David Kiki (VIDEO)


La Poiana Brașov, Farul Constanța are în pregătire un lot de 31 de jucători

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei dintre stranierii de la Farul Constanța, convocați la echipele lor naționale (GALERIE FOTO)

15 Mar 2024 887

Farul Constanța Dorința împlinită! Micuța Miruna, suporter înfocat, a primit tricoul lui Constantin Budescu (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 1198

Farul Constanța, victorie cu Dinamo. „Marinarii“ au dat un gol în inferioritate numerică (GALERIE FOTO)

22 Sep 2023 1768

Farul Constanța În septembrie 2023, aproape 40 de jucători și jucătoare participă la acțiuni ale echipelor naționale

06 Sep 2023 1417

LIVE TEXT. Meci la Ovidiu Farul Constanța, victorie cu Sheriff Tiraspol, în prima manșă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Jul 2023 1868

Fotbaliștii de la Farul Constanța au efectuat vizita medicală și pleacă în cantonamentul montan (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Jun 2023 1865

Superliga Patru fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa rundei a 3-a! Gheorghe Hagi, antrenorul etapei

11 Apr 2023 1871

„Cred că a fost cel mai bun de pe teren. A jucat extraordinar“. La cine a făcut referire Hagi, în partida Farul - Craiova (GALERIE FOTO)

08 Feb 2023 2097

Farul Constanța și cifrele care i-au dus pe „marinari“ în fruntea Superligii. De la David Kiki la Denis Alibec, evoluții de top

23 Dec 2022 1955

Trei fotbaliști de la Farul Constanța au fost incluși în echipa etapei a 19-a din Superligă. Hagi, antrenorul rundei

06 Dec 2022 1501

Pe litoral a plouat cu goluri Scor istoric. Farul Constanța a învins cu 8-0 FC Botoșani în Superligă!

04 Dec 2022 2146

LIVE TEXT Farul Constanța, în vizită la Liceul Energetic. Proiectul „Învățăm să fim campioni" continuă (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Nov 2022 2447

Farul Constanța Dina Grameni - „Suntem fericiți că am învins primele două clasate din sezonul trecut“

01 Sep 2022 2707

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1798

David Kiki, titular în Naționala Beninului „La Farul, este un grup care mi s-a potrivit. Am fost primit cu brațele deschise“ (GALERIE FOTO)

18 Aug 2022 2374