David Kiki, titular în Naționala Beninului „La Farul, este un grup care mi s-a potrivit. Am fost primit cu brațele deschise“ (GALERIE FOTO)


 
  • Născut la 25 noiembrie 1993, David Kiki are 1,80 m, este titular în prima reprezentativă a țării sale și a mai jucat în carieră în Franța și în Bulgaria.
 
Venit la Farul Constanța în această vară, după plecarea fundașului stânga Bradley de Nooijer la ȚSKA Sofia, David Kiki a avut evoluții bune ca „marinar“ și spune că s-a acomodat repede la clubul de pe litoral. 
 
„Mă simt bine, sunt mulțumit aici, totul e bine. Acomodarea a decurs foarte bine. Este un grup ce mi s-a potrivit, familiar, jucători care se cunosc între ei, ceea ce a dus la o atmosferă foarte bună, un grup plin de viață. Colegii m-au primit cu brațele deschise. Antrenamentele decurg foarte bine sub comanda lui Gheorghe Hagi, care ia decizii bune. Sunt antrenamente super, deoarece obiectivele dânsului sunt să suferi la antrenamente, pentru a pregăti meciurile cât mai bine. Trebuie să muncești mult, să te pregătești bine, pentru că joci așa cum te antrenezi. Dacă te pregătești foarte bine, atunci ești pregătit pentru meci. Antrenorul Hagi cunoaște nivelul de joc la care trebuie să ajungem. Știe de ce avem nevoie pentru a performa, pentru a fi mai eficienți și mai buni pe teren. Este grozav cu noi, atât pe teren, cât și în afara lui“, a declarat David Kiki, la Farul TV.
 
„Încerc să fiu cât mai bun în apărare“
 
Născut la 25 noiembrie 1993, în Benin, David Kiki are 1,80 m, este titular în prima reprezentativă a țării sale (având peste 30 selecții) și a mai jucat în carieră în Franța, pentru Stade Brestois și Red Star, și în prima ligă din Bulgaria, pentru Montana (2020/2021) și Arda Kardzhali (2021/2022). „Am început bine campionatul, păcat că am făcut acele egaluri (n.r. în ultimele trei etape), pentru care îmi pare rău. Am fi putut să câștigăm meciurile. Cel mai important lucru e însă că nu am pierdut. E important să continuăm la fel. Este adevărat că sunt un fundaș ofensiv, dar, înainte de toate, sunt apărător, așa mi-a spus și antrenorul, rolul meu principal este în defensivă, așa că încerc să fiu cât mai bun în apărare. Sunt însă și un fundaș căruia îi place să atace, îmi doresc să înscriu și să ofer pase decisive colegilor. Nu este important numele marcatorului“, a mai spus Kiki, conform sursei citate. 
   
  • Despre suporteri: „Este important să avem fanii alături de noi. Merg și în deplasări, sunt acolo, ne încurajează, ne ajută să mergem mai departe. Deocamdată, merge bine, trebuie să continuăm, să ne suisțină în continuare. Le mulțumesc, să mă susțină și să mă încurajeze în continuare. Este frumos când primesc mesaje de încurajare înainte de meci și le mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat. Este foarte important să mă susțină în continuare. Suporterii îți dau un impuls deosebit“.
  • Despre campionatul României: „Este mai puternic decât cel al Bulgariei. După primele meciuri jucate aici mi-am dat seama că este o intensitate mai mare a jocului, duelurile sunt mai aprige, deci este mai greu campionatul românesc“.
  • Jucători români pe care îi știa: „Înainte de a veni aici, îl știam desigur pe Hagi, apoi pe Mutu, doarece el a jucat în Franța, la Ajaccio. Mai cunosc jucători români pe care i-am văzut jucând, dar nu îmi amintesc numele lor“.
  • Jucătorul favorit: „Marcelo, este modelul meu, fotbalistul pe care l-am urmărit în mod special în tot ce face“.
  • Echipa favorită: „Sunt mai multe. Înainte era Barcelona, pentru că acolo jucau fotbaliștii mei preferați. Acum este PSG“.
  • Filmul preferat: „Untouchable“.
  • Despe Constanța: „Sunt aici cu familia mea, așa cum a spus, am soție și doi copii, așa că atunci când avem timp liber mergem la plajă. Nu am avut timp de vizitat multe, dar plaja este superbă și ne simțim bine“.
  • Despre echipa sa națională: „Este o reprezentativă cu mulți tineri în componență. Obiectivele sunt de a obține rezultate cât mai bune. Trebuie să ne mobilizăm, pentru a avea evoluții bune în calificările pentru turneele finale“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:

 
Noi jucători prezentați de Farul Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)
 
Kiki, primul gol la Farul Constanța. „Marinarii“, victorie cu FC Brașov (GALERIE FOTO)
  
David Kiki, noua achiziție a Farului Constanța
„Sunt un luptător, voi da totul pentru club și pentru fani“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei dintre stranierii de la Farul Constanța, convocați la echipele lor naționale (GALERIE FOTO)

15 Mar 2024 902

Farul Constanța Dorința împlinită! Micuța Miruna, suporter înfocat, a primit tricoul lui Constantin Budescu (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 1218

Farul Constanța, victorie cu Dinamo. „Marinarii“ au dat un gol în inferioritate numerică (GALERIE FOTO)

22 Sep 2023 1771

Farul Constanța În septembrie 2023, aproape 40 de jucători și jucătoare participă la acțiuni ale echipelor naționale

06 Sep 2023 1420

LIVE TEXT. Meci la Ovidiu Farul Constanța, victorie cu Sheriff Tiraspol, în prima manșă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Jul 2023 1875

Fotbaliștii de la Farul Constanța au efectuat vizita medicală și pleacă în cantonamentul montan (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 Jun 2023 1877

Superliga Patru fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa rundei a 3-a! Gheorghe Hagi, antrenorul etapei

11 Apr 2023 1876

„Cred că a fost cel mai bun de pe teren. A jucat extraordinar“. La cine a făcut referire Hagi, în partida Farul - Craiova (GALERIE FOTO)

08 Feb 2023 2100

Farul Constanța și cifrele care i-au dus pe „marinari“ în fruntea Superligii. De la David Kiki la Denis Alibec, evoluții de top

23 Dec 2022 1960

Trei fotbaliști de la Farul Constanța au fost incluși în echipa etapei a 19-a din Superligă. Hagi, antrenorul rundei

06 Dec 2022 1506

Pe litoral a plouat cu goluri Scor istoric. Farul Constanța a învins cu 8-0 FC Botoșani în Superligă!

04 Dec 2022 2148

LIVE TEXT Farul Constanța, în vizită la Liceul Energetic. Proiectul „Învățăm să fim campioni" continuă (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Nov 2022 2459

Farul Constanța Dina Grameni - „Suntem fericiți că am învins primele două clasate din sezonul trecut“

01 Sep 2022 2712

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1803

Noi jucători prezentați de Farul Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Jul 2022 2350