De loc din Cumpăna, sportiv la Constanţa Fostul rugbyst Ionel Negreci a marcat nunta de argint. Festivitate la Oradea (galerie foto)


Fostul rugbyst constănţean Ionel Negreci şi soţia sa, Lucia, au marcat nunta de argint. Festivitatea în care au fost sărbătoriţi cei 25 de ani de căsnicie s-a desfăşurat la Oradea, acolo unde locuieşte familia Negreci din 2002, de când Ionel a încheiat activitatea de sportiv.
Evenimentul deosebit, care i-a emoţionat ca atunci când au spus „Da!” în faţa ofiţerului de Stare Civilă, în 1994, a atras multe urări şi felicitări la adresa soţilor Negreci din partea apropiaţilor acestora.

„La Mulţi Ani fericiţi şi multă iubire în continuare!”, „Felicitări! Sănătate multă şi mulţi ani împreună vă urează verişorii tăi!”, „La Mulţi Ani cu bucurii în suflet şi o viaţă lungă şi frumoasă împreună!”, „La Mulţi Ani, campionule! Cu respect!”, „Multă sănătate şi fericire vă doresc, dragii mei cumnaţi, să ajungeţi la 100 de ani împreună!”, „La Mulţi Ani sănătoşi şi plini de realizări frumoase pentru întreaga familie!”, au fost câteva dintre mesaje.  

„Vă mulțumim pentru toate urările frumoase pe care le-am primit și pentru că ne-ați fost alături în aceasta zi speciala pentru noi. Asemenea vă dorim și noi!“, au răspuns Lucia şi Ionel Negreci. Cei doi au doi copii, un băiat, Ionuţ, şi o fată, Raluca, cea care a postat pe Facebook: „25 de ani de căsnicie Fericiți! Vă urez tot binele din lume, sănătate si bucurie alături de noi. Vă mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le-ați facut pentru mine si pentru Ionuţ. Vă iubim enorm de mult și vă urăm La mulți ani fericiți împreună!“

În vârstă de 48 de ani (va împlini 49 peste trei luni, în luna decembrie), Ionel Negreci s-a născut în localitatea constănţeană Cumpăna, iar rugby-ul l-a început la Şcoala Sportivă 2 Constanţa, cu antrenorul Dumitru Bucur. Ionel a jucat taloner şi a evoluat la CFR Constanţa, la Farul Constanţa (împrumutat pentru evoluţiile echipei din 1997 din întrecerea internaţională Challenge Cup), dar şi la echipa naţională a României.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.