De Zilele Constanței 2024, iubitorii de mișcare și distracție sunt invitați din nou la CSM Sport Corner

 
Cu ocazia Zilelor Constanței 2024, iubitorii de mișcare și distracție sunt invitați de CSM Constanța și de organizatorii evenimentului la CSM Sport Corner, în locurile locurile special amenajate în diferite puncte din municipiu.
 
CSM Sport Corner va fi alături de constănțeni din nou, cu activități și voie bună, în aceste zile, pe Faleza Cazino și în următoarele locații, după cum urmează: vineri, 17 mai 2024, ora 17.00 - Poarta 6; sâmbătă, 18 mai, ora 17.00 – CET; duminică, 19 mai, ora 17.00 – Far; luni, 20 mai, ora 17.00 - Parc Dragoslavelor; marți, 21 mai, ora 17.00 - Parc Badea Cârțan.

 
Zilele Constanței se apropie iar sportul, mișcarea, distracția iau cu asalt locurile special amenajate de pe Faleza Cazino, dar și din cartierele Constanței!
 
Ai parte de activități, concursuri cu premii, distracție, toate prin sport și voie bună! Fii alături de minionii Zilelor Constanței în perioada 18-19 Mai, pe Faleza Cazino și în locațiile unde distracția ajunge și mai aproape de tine, în parcuri, locurile de joacă amenajate și cartiere!
 
Vino la mișcare, vino la distracție, fii parte din Zilele Constanței! Un eveniment pus în mișcare cu ajutorul celor de la CELCO, Catena - Farmacia Inimii, Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius din Constanța și Clubul Sportiv Municipal Constanța. Zilele Constanței, un eveniment organizat de Primăria Municipiului Constanța, este mesajul CSM Constanța.

 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
 
Citește și:

 
CSM Sport Corner, la Zilele Constanței 2023. „Sport, distracție, concursuri, premii. Intră în joc!“

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța, călătorie prin parcurile și cartierele din municipiu. „Ne-am încărcat cu foarte multă energie de la copii!“ (GALERIE FOTO)

22 May 2024 911

Zilele Constanței 2024 Multă mișcare, distracție, concursuri și premii la CSM Sport Corner (GALERIE FOTO)

18 May 2024 814