Debut în Cupa EHF HCM Constanţa joacă, astăzi, la Constanţa cu Elverum

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, susţine, astăzi, primul meci din dubla manşă cu Elverum Handball Herrer (din Norvegia), contând pentru turul trei preliminar al Cupei EHF.
 
Disputa este găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa, începând la ora 12.00. Formaţia nordică ocupă locul doi în campionatul intern, în vreme ce HCM se află doar pe cinci în Liga Naţională.
„Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci. E important să începem bine. Avem ceva probleme cu accidentările (Adzici, Angelovski), dar sperăm să învingem mâine (n.r. astăzi)“, a declarat antrenorul lui HCM, Zvonko Sundovski. „Este primul nostru meci acasă în cupele europene din noul sezon. Echipa norvegiană este puternică şi practică un joc în viteză. Prin evoluţia noastră, vrem să dăm uitării cele două înfrângeri din campionat de la Constanţa. Avem nevoie de victorii, care să ne dea încredere pe mai departe. Succesele din cupele europene sunt frumoase, iar prin ele noi ne «hrănim», în această perioadă grea“, a spus şi căpitanul formaţiei constănţene, extrema dreapta Laurenţiu Toma.

Nurhan Ali - „Ne-au «ajutat» minunaţii şi iubiţii noştri conducători“

„Am mare încredere în băieţi, de care sunt deosebit de mândru. Situaţia noastră financiară e mai mult decât delicată, cu jucători neplătiţi de patru - cinci luni, iar perspectivele sunt destul de sumbre, dar ei arată caracter. Sunt convins că mâine (n.r. astăzi) vor da tot ce pot pentru a oferi o nouă victorie europeană minunatului nostru public. Sper să nu avem accidentări, pentru că avem un program foarte încărcat pe acest final de sezon. Ne-au «ajutat», prin deciziile lor, minunaţii şi iubiţii noştri conducători de la Federaţia Română de Handbal“, a arătat şi directorul executiv al HCM, Nurhan Ali.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HCM Constanţa s-a calificat în grupele Cupei EHF

01 Dec 2014 1291

HCM Constanţa s-a calificat în grupele Cupei EHF

29 Nov 2014 1456

HCM Constanţa întâlneşte AHC Dunărea Călăraşi în Cupa României

26 Nov 2014 1761

Antrenorul Zvonko Sundovski - „Am jucat cu inima şi cu inteligenţă“ HCM Constanţa, victorie la şase goluri în meciul cu Elverum

24 Nov 2014 1255

HCM Constanţa, victorie în meciul cu Elverum

22 Nov 2014 1624

HCM Constanţa va întâlni Elverum în Cupa EHF

22 Oct 2014 1482

Cupa EHF HCM Constanţa a primt ca adversară echipa norvegiană Elverum

21 Oct 2014 1609