UPDATE. Debut la BC Athletic Constanţa Cezar Bărăgău s-a alăturat lotului Gladiatorilor din Tomis, completând echipa de 3x3 (galerie foto)

Liga Naţională de baschet intră într-o mică pauză, iar sezonul de baschet 3x3 îşi face debutul în această săptămână pentru BC Athletic Constanţa.
 
Cupa României 3x3 va consta, în primă instanţă, din patru turnee de calificare, desfăşurate la Bucureşti şi Mediaş, între 14 şi 17 februarie, turnee la care toate echipele din Liga Naţională vor participa conform regulamentului. După Cupa României, baschetul 3×3 va cuprinde şi Liga Naţională. Aceasta se va desfăşura în cursul verii anului calendaristic 2019. În cadrul LN 3×3, fiecare echipă din LNBM este obligată să participe la cel puţin cinci turnee de calificare, iar, dacă avansează, să ia startul şi la fazele superioare/finale ale competiţiei, conform Federaţiei Române de Baschet.
 
Începutul de sezon de baschet 3x3 va marca şi un debut în echipa cu care BC Athletic va aborda Cupa României 3x3! Cezar Bărăgău se alătură lotului Gladiatorilor din Tomis, completând echipa de 3x3, alături de Adrian Trandafir, Alin Andrieş, Alexandru Liţă, Pegkas Panaiotis şi Nicu Marian Ciucă, împreună cu Alexandru Olteanu - antrenor şi Andrei Talpeş - team manager! BC Athletic va debuta în acest sezon de baschet 3x3 cu trei jucători care au făcut parte din loturile naţionale de baschet 3x3 ale României în trecut: Cezar Bărăgău şi Alin Andrieş (din echipa naţională de seniori a României), iar Pegkas Panaiotis din echipa naţională 3x3 a României Under-18, care a obţinut cea mai bună performanţă la acest nivel în istoricul participărilor internaţionale! De asemenea, Cezar Bărăgău şi Adrian Trandafir au şi un turneu câştigat împreună, cu Şcoala Veche, la Tulcea, în 2017, în cadrul turneelor de baschet 3x3 organizate de Sport Arena Streetball.

UPDATE:

Turneul 1 al Seriei Est, din Cupa României 3X3, ediția 2019, a fost câștigat de BC Athletic, echipă ce a dispus în finală, la mare luptă, scor 19-16, de Dinamo Știința București.     


În prima fază a turneului, BC Athletic s-a clasat pe locul doi, după Dinamo Știința, în fața căreia a pierdut cu 14-17. Echipa de pe litoral a câștigat restul meciurilor: 22-14 cu CSU Pitești, 21-11 cu CSM 2007 Focșani, 14-12 cu CSO Voluntari. În semifinale, BC Athletic s-a duelat cu formația care a câștigat cealaltă grupă, Steaua București, pe care a învins-o cu 20-16. Pentru BC Athletic au evoluat Adrian Trandafir, Alexandru Liță, Cezar Bărăgău și Alin Andrieș,

Vineri, sâmbătă și duminică se vor derula turneele 2, 3 si 4. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vlad Corpodean, MVP Athletic Neptun Constanţa a câştigat din nou Cupa României la baschet 3X3 (GALERIE FOTO)

28 Nov 2021 2044

Duelul pentru calificarea la Jocurile Olimpice, încheiat la Constanța. Emoțiile se vor risipi însă pe 1 noiembrie (galerie foto)

29 Oct 2019 1919