Delfinii au câștigat la Buzău cu 21-19! 5 din 5 pentru George Buricea



Meciul HC Buzău – HC Dobrogea Sud, contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale, a încheiat seria evoluțiilor din acest an pentru „delfini, care obțin cea de-a 13-a victorie în actualul sezon și rămân liderii clasamentului.


Echipa noastră a început bine la Buzău, susținută de 50 de suporteri din tribunele sălii Romeo Iamandi. Komogorov, letal de la 9 metri, Nikolic, eficient de la semicerc și surpriza plăcută Loghin, pe finalul reprizei, au dat culoare atacurilor noastre, în timp ce Dani Vasile a fost din nou foarte inspirat între buturi, cu parade care au dat siguranță.


Am condus cu 12-9 și 14-11, dar Glendza a marcat, la ultima fază, cu zid în față, strecurând mingea cu o aruncare plasată de la 9 metri: 14-12, scor la pauză pentru noi. Repriza secundă a fost una pe muchie de cuțit. Pero Milosevic și-a mobilizat jucătorii și buzoienii ne-au chinuit până la final. A fost 17-16 pentru gazde, în minutul 50, dar Stankovic, din 7 metri, Komogorov și Ilie au întors soarta meciului: 19-17, în minutul 55.


Nikolic și Komogorov au ieșit la rampă în ultimele minute, securizând victoria: 21-19 scor final.


Au evoluat Dani Vasile – Komogorov 7 goluri, Nikolic 4, Susanu 2, Stankovic 2 (2x7m), Loghin 2, Buvinic 1, Chikovani 1, Andrei 1, Ilie 1, Vegar, Nistor. De la preluarea postului de antrenor principal, George Buricea și-a condus jucătorii la cinci victorii în cinci etape!


Sursă foto: hcdobrogeasud.ro

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.