Demisie la SSC Farul Constanța în urma erorii de la meciul cu CS Mioveni, care lasă echipa fără un punct în clasament

Pe pagina de Facebook a SSC Farul Constanța, echipa de fotbal nou promovată în Liga a 2-a, s-a anunțat în această seară că Alexandru Anghel, organizator al echipei, și-a prezentat demisia, iar clubul i-a aprobat-o.

Această decizie vine în urma erorii de la meciul de campionat cu CS Mioveni, prin care a fost folosit un jucător, Madikaba Doumbia, aflat în stare de suspendare, ceea ce e pe cale să ducă la pierderea meciului la masa verde, cu 0-3, de către SSC Farul.

Partida s-a încheiat 3-3, iar dacă decizia va fi meci câștigat pentru CS Mioveni, SSC Farul va rămâne în clasament fără punctul câștigat pe teren.

Anghel Alexandru, organizator al echipei FC Farul Constanta, a încheiat colaborarea cu clubul nostru. Domnul Anghel și-a prezentat demisia drept urmare a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, iar conducerea clubului i-a aprobat-o în cursul acestei zile. Vă asigurăm cu această ocazie că vom sancționa cu maximă promptitudine orice abatere de la conduita profesionistă a oricărui reprezentat al echipei Farul Constanța, la orice nivel, se arată în comunicatul SSC Farul.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.