Dilek Baubec, primul jucător de la Victoria Cumpăna convocat la loturile naţionale

În urma evoluţiilor sale în campionatul judeţean, dar şi la turneul regional „Cupa Satelor”, acolo unde a şi câştigat trofeul pentru „cel mai bun jucător al turneului”, micul fotbalist de la Clubul Sportiv Victoria Cumpăna Dilek Baubec a fost convocat de către departamentul scouting al Federaţiei Române de Fotbal condus de Ion Geolgau la o tabără de selecţie ce s-a desfăşurat chiar în „casa” echipei naţionale, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia!
 
Zilnic, cei 87 de copii, împărţiţi în opt echipe reprezentând opt regiuni ale ţării, au disputat câte un meci şi au participat la un atelier care a inclus fie teste fizice, fie exerciţii de tehnică. „Ne-am dorit să îi vedem din timp pe cei mai talentaţi tineri jucători din ţară, pe cei care în sezonul viitor vor participa la Turneul Speranţelor, competiţie dedicată categoriei de vârstă Under-14”, a spus Ion Geolgău, managerul departamentului scouting al FRF.
 
„O acţiune frumoasă, utilă, în care vedem la lucru foarte mulţi copii talentaţi”, a punctat Aurel Ţicleanu, membru în Comisia Tehnică a FRF. În măsura în care vor confirma, mare parte din participanţii la această tabără vor fi implicaţi în Turneul Speranţelor 2019-2020, competiţie care va sta la baza formării viitoarei echipe naţionale U-15.
 

Bucuroşi şi onoraţi

 
Dilek Baubek este primul jucător de la Victoria Cumpăna convocat la loturile naţionale. „Felicitări, Baubec Dilek! Felicitări antrenorului Mustacă Cristian! Suntem extrem de bucuroşi şi totodată onoraţi pentru că această convocare este rodul muncii întregii echipe din cadrul Clubului Sportiv Victoria Cumpăna. Avem în cadrul clubului nostru foarte mulţi copii talentaţi, iar contactul sportivului nostru cu echipa FRF de la Mogoşoaia îi poate impulsiona şi pe ceilalţi să muncească mai mult pentru a-şi îndeplini visul. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna pentru susţinere şi sprijin, dar şi tuturor sponsorilor care ne sunt alături“, a transmis Ion Răuţă, directorul CS Victoria Cumpăna.
 

Doi campioni ai României la lupte

 
Alte rezultate deosebite pentru Victoria Cumpăna vin de la lupte. La Sf. Gheorghe, în judeţul Covasna, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale şcolare. Reprezentanţii CS Victoria Cumpăna, Isabela Marin (la categoria 43 kg) şi George Somandru (categ. 48 kg) au ocupat locul întâi, devenind astfel campioni ai României. Antrenorul George Papazu a subliniat ajutorul primit de la Primăria si Consiliul Local Cumpăna, de la Ion Răuţă şi de la sponsor. „La Cumpăna, sportul este un mod de viaţă. Felicitări campionilor!” a transmis George Papazu.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna ştiri)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.