Din 2006 e ţintuit într-un scaun cu rotile Galeria Rapidului l-a avut alături, la meciul cu Farul, pe cântăreţul de hip-hop Dănuţ Mirică (galerie foto)

Fan al echipei giuleştene, constănţeanul de 27 de ani nu a ratat prilejul de a fi lângă idolii săi cu ocazia confruntării din campionat cu formaţia „marinarilor”
 
Dănuţ Mirică ţine cu Rapidul de mic, iar problemele de sănătate cu care se confruntă din decembrie 2006 (în urma unui accident auto, a rămas paralizat) nu l-au împiedicat să vină în continuare la meciuri ale formaţiei bucureştene, atât în Giuleşti, cât şi la Constanţa. La confruntarea din etapa a 21-a a Ligii a 2-a, de pe litoral, dintre Farul şi Rapid, Dănuţ a stat tot meciul pe pista de atletism a stadionului, în faţa galeriei giuleştene.
 
„Sunt suporter vechi al Rapidului. De puştan. Eram nelipsit de la meciurile lor, când jucau la Constanţa. Anul trecut, trei evenimente ne-au apropiat şi mai mult: două meciuri la care am fost prezent, cu Ceahlăul, în Giuleşti, şi cu Viitorul, la Constanţa, şi sărbătoarea de 90 de ani a clubului, prilej cu care am fost prezent şi la emisiunea «Răi, da buni», de la Antena 2, unde am cântat o piesă, în care, la sfârşit, am zis ceva şi de Rapid. De atunci, am început să vorbesc cu jucătorii şi cu fanii şi am păstrat legătura”, a declarat Dănuţ Mirică, un tânăr de 27 de ani din Constanţa, care, de la vârsta de 20 de ani, îşi duce viaţa într-un scaun cu rotile. Destinul a făcut să se afle într-o maşină care a intrat într-un pom. Tânărul a stat două săptămâni în comă şi alte trei luni imobilizat pe patul de spital, dar nu s-a dat bătut. Dănuţ este cântăreţ de hip-hop, cunoscut sub numele de scenă „Da’ Cruz” şi a concurat şi la show-ul „Românii au talent”. Faptul că a rămas imobilizat în fotoliul rulant nu l-a împiedicat să-şi continue activitatea muzicală, dar, în paralel, s-a dedicat şi sportului, devenind membru al Asociaţiei Judeţene Constanţa a Sportului pentru Persoanele cu Handicap, unde s-a impus ca unul dintre oamenii de bază ai echipei de baschet. Participă însă şi la alte discipline, iar, recent, a ocupat locul trei la un concurs de tir cu arcul desfăşurat la Constanţa.
 
Cadouri de la Daniel Niculae
 
Dănuţ se bucură să facă parte din familia Rapidului. „Până de curând, nu puteam să mă numesc un fan înfocat. Dar, în ultima perioadă, având în vedere problemele prin care trece Rapidul şi văzând unitatea şi devotamentul de care dau dovadă suporterii şi jucătorii giuleşteni, m-am apropiat şi mai mult sufleteşte de ei. Sunt bucuros că m-au primit frumos în familia lor şi m-au făcut să mă simt unul de-al lor. Victoria este întotdeauna a celor care cad, dar se ridică”, a arătat Mirică. La meciul Farul - Rapid, a stat pe pista de atletism a stadionului constănţean, în faţa sectorului în care a fost repartizată galeria oaspeţilor, îmbrăcat într-un tricou primit de la Daniel Niculae şi având un fular al Rapidului. „Tricoul original, eşarfa şi o minge cu autografele tuturor jucătorilor le-am primit de la Daniel, la Crăciunul trecut. Nico este idolul meu, dar îmi plăcea mult şi Ovidiu Herea, care acum nu mai e la Rapid”, dezvăluie Dănuţ. Sâmbătă, acesta a făcut poze cu întreaga echipă şi cu mai mulţi fotbalişti, individual, şi a cântat cu galeria. Iar înainte de meci s-a întâlnit cu suporterii bucureşteni şi au ieşit cu toţii la o plimbare pe plajă. Deşi era uşor răcit, a stat tot meciul pe stadion, iar cele două ore nu prea i-au făcut bine la starea febrilă. Însă pentru Dănuţ aceasta nu a contat. „A fost o atmosferă frumoasă. A venit multă lume la partidă, iar cele două galerii au creat o atmosferă deosebită”, a spus cântăreţul, care, în anul 2008, pe 12 decembrie, la fix doi ani de la cumplitul accident de maşină, a scos prin forţe proprii un album, „Am fost plecat”. „Am avut ambiţia de a continua cu hip-hop-ul şi în scaunul cu rotile. Am vrut să arăt că sunt un învingător, nu un învins”, a mai spus Dănuţ Mirică.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mioara

24 Mar, 2017 12:22

Grande.Ada esemplu

Andrei

26 Mar, 2014 01:30

Respect! Hai Rapidu'!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.