Dobrudja Dobrici, meciuri amicale cu echipe din județul Constanța. Sâmbătă, joacă la Cernavodă. CS Medgidia, start în pregătire

 

 
  • Antrenorul lui Axiopolis Cernavodă, Petre Grigoraș, a jucat în sezonul 1992-1993 la formația bulgară, fiind golgeter, și a rămas în relații strânse cu oficialii Dobrudjei.
 
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă, aflată în postura de lider solitar (cu punctaj maxim) în clasamentul Ligii a 4-a a județului Constanța, dispută o nouă partidă de verificare cu formația bulgară Dobrudja Dobrici (Liga a 2-a).
 
Cele două echipe s-au întâlnit sâmbătă, 21 ianuarie, în Bulgaria, Dobrudja impunându-se cu 2-0 (2-0), iar acum va avea loc revanșa. Meciul a fost programat sâmbătă, 28 ianuarie, pe stadionul „Ideal“ din Cernavodă, de la ora 14.00, spectatorii urmând a beneficia de intrare liberă. Antrenorul lui Axiopolis, Petre Grigoraș, a jucat în sezonul 1992-1993 la formația bulgară, fiind golgeter, și a rămas în relații strânse cu oficialii Dobrudjei. De aici și amicalele din ultimul timp dintre cele două echipe. În partida de săptămâna trecută, Axiopolis a început cu: Stănciulescu - Sabangeanu, Carabuz, Rusu, Andrescu - Suciu, Vieru, Apostolache - Carabela, Al. Grigoraș, Moise. Au mai jucat: Dumitru Gile, Răducan, Dane, Rotar, Petrescu și Agiveli. „Sâmbătă, avem fotbal de calitate pe stadionul Ideal Cernavodă! Vă așteptăm să veniți și să îi încurajați pe Șoimi în primul meci acasă din 2023! Forza Șoimii“, este mesajul clubului din Cernavodă, care, după partida din Bulgaria, menționa: „O experiență plăcută, deși nu am obținut victoria. Avem șansa să ne revanșăm în meciul de acasă! Antrenorul Petre Grigoraș a fost recompensat onorific pentru aportul adus cât timp a fost jucător la această echipă!“.
 
După Axiopolis Cernavodă, Dobrudja Dobrici a jucat pe teren propriu, într-un alt meci amical, și cu Gloria Băneasa (Liga a 3-a), echipa din județul Constanța abordând această partidă fără șapte titulari. Scorul a fost 5-1 pentru gazde, golul Gloriei fiind marcat de Liviu Godin. În primul amical din acest an, formația din Albești s-a duelat cu Metalul Buzău (Liga a 3-a), pe terenul acesteia, iar oaspeții (antrenor, Ion Sârbu) au câștigat cu 2-1, golurile învingătorilor aparținându-le lui Liviu Godin și Cosmin Ilie.
 
Clasată pe locul trei în Liga a 4-a a județului Constanța, CS Medgidia a început pregătirea pentru meciurile din 2023. Înaintea primei partide oficiale din acest an, din luna martie, echipa din Medgidia va disputa șase meciuri amicale, primul fiind sâmbătă, 28 ianuarie, cu Murfatlar. „Până la startul meciurilor oficiale, ne gândim să ne construim o formă bună, prin pregătire și muncă multă“, a declarat antrenorul CS Medgidia, Gelu Hampu. În 2023, din lotul seniorilor nu vor mai face parte Valentin Hristu și Enghin Regep, însă la echipă sunt câteva nume noi. Alexandru Cojocaru și Laurențiu Rădoi s-au reîntors la Medgidia, al doilea revenind după o accidentare serioasă și îndelungă la gleznă. De asemenea, s-au alăturat lotului și Valentin Tamaș (portar), și Marius Eftimie (atacant).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CS Axiopolis Cernavodă)
 

Citește și:
 
În afară de meciurile cu Dobrudja Dobrici, Axiopolis Cernavodă a stabilit amicale și cu echipe din județul Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Hagi 2011, victorie la scor în amicalul cu Dobrudja Dobrici

19 Nov 2023 853

Volei CSM Constanța a câștigat amicalul cu Dobrudja Dobrici (GALERIE FOTO)

17 Sep 2023 999

Meci amical Gloria Băneasa - Axiopolis Cernavodă

01 Feb 2023 1438

În afară de meciurile cu Dobrudja Dobrici, Axiopolis Cernavodă a stabilit amicale și cu echipe din județul Constanța

20 Jan 2023 1632

Axiopolis Cernavodă, noi meciuri amicale cu Dobrudja Dobrici

16 Jan 2023 1862

Volei CSM Constanța, test în Bulgaria înainte de partida cu SCM U Craiova (GALERIE FOTO)

14 Jan 2023 1441

Nouă goluri marcate în amicalul dintre Axiopolis Șoimii Cernavodă și Dobrudja Dobrici (GALERIE FOTO)

30 Jun 2022 1931

Aur şi bronz pentru Academia Farul „Mitraliera“ David Asan. Patru goluri şi în finala Dryanovo Challenge Cup!

11 Apr 2016 4332

Amicale câştigate cu echipele bulgare Voleibaliştii de la CVM Tomis vor să iasă din nou campioni

19 Oct 2015 1443

Stelian Carabaş, trei goluri în meciul de old-boys Farul - Dobrudja Dobrici

17 Nov 2014 4084

Farul old-boys joacă, astăzi, la Constanţa cu veteranii de la Dobrudja Dobrici

15 Nov 2014 2820