Doi arbitri constănţeni debutează sâmbătă în Divizia A

Doi tineri arbitri constănţeni de rugby, Marius Ţugurel şi Edi Ploţchi, vor susţine sâmbătă, 21 septembrie, primul lor meci oficial la Divizia A (eşalonul al treilea al rugby-ului românesc). Partida este CSR Callatis Mangalia - CS Metrorex Bucureşti, din etapa a noua a campionatului, Grupa Sud, iar cei doi vor oficia la linie. Meciul începe la ora 14.00 şi este găzduit de terenul Marina. „Marius şi Edi sunt doi băieţi talentaţi, care promit mult.

În mai puţin de un an de când sunt arbitri au fost delegaţi la Divizia A”, a declarat cel mai valoros „cavaler” constănţean, Robert Diaconescu, reprezentantul Comisiei Centrale a Arbitrilor în Dobrogea. În clasament, Callatis ocupă prima poziţie, cu 29 de puncte, iar Metrorex este a doua, cu 22 de puncte. În ce priveşte partida CS UAV Arad - CS Năvodari, din play-out-ul Diviziei Naţionale, care nu s-a disputat, după ce arbitrul a considerat că oaspeţii nu au întrunit condiţiile regulamentare pentru a începe meciul, ieri, pe site-ul super-liga a apărut victorie cu 5-0 (neprezentare) în favoarea arădenilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Întrecere cu Marius Ţugurel Robert Diaconescu, şeful arbitrilor din Constanţa, performanţă naţională la testele fizice

10 Mar 2016 2976

„Cavalerul“ Robert Diaconescu a fost naş Mireasa Daniela Irina Jalbă, furată de arbitrii Eduard Ploţchi şi Marius Ţugurel (galerie foto)

10 Oct 2014 6937