Doliu în fotbalul tulcean. A murit un fost jucător de la Granitul Babadag


• Nicolae Mihăilescu a participat și la Divizia C cu Granitul Babadag 

Fotbalul tulcean este în doliu, după ce s-a stins din viață fostul jucător Nicolae Mihăilescu (Nicos, cum îi spuneau prietenii). Acesta a jucat portar, participând și în Divizia C cu Granitul Babadag. 

„Odihnă veșnică și Dumnezeu să-l ierte! Conducerea CS Granitul Babadag, împreună cu jucătorii săi, transmit condoleanțe familiei Mihăilescu, greu încercată în aceste momente!“, a fost mesajul clubului tulcean. Nicolae Mihăilescu a venit la Granitul, cu ani în urmă, de la Heraclea Enisala. Pasiunea sa pentru fotbal i-a transmis-o și fiului său, care a jucat fundaș central la CSS Tulcea și Granitul Babadag, dar o accidentare serioasă l-a împiedicat să urce în carieră.
„Regretăm plecarea dintre cei vii a lui Nicolae, un om și un coleg deosebit. Dumnezeu să-l aibă în paza sa!“, a spus și Pantelie Alempe, fost coleg cu Nicolae Mihăilescu la Granitul, iar în prezent jucător la întrecerile de old-boys, dar și antrenor. „Condoleanțe familiei și multă putere să treacă peste această pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a fost un alt mesaj.  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

FC Viitorul II şi Granitul Babadag, în barajul de promovare al Ligii a III-a

Callatis 2012 Mangalia, eliminată din Cupa României

A marcat şi Gallego Fernandinho Săgeata Năvodari, victorie la scor în primul amical al verii 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a scurs un an de la moartea lui Nicolae Mihăilescu, fost jucător în fotbalul tulcean. A evoluat şi la Granitul Babadag

22 May 2021 3641

„La mulți ani, mamaia! Te iubim!“ Nepoții i-au făcut o frumoasă surpriză fostei antrenoare Stana Mihăilescu, de ziua ei de naștere

03 Apr 2020 3582

Înmormântarea lui Dumitru Mihăilescu are loc astăzi. Cortegiul funerar va opri şi la CS Farul, şi la stadionul „Farul“

25 Jul 2018 2128

Cel mai cunoscut fan al FC Farul Sorin Mihăilescu a sărbătorit nunta de argint (galerie foto)

09 Oct 2014 6391