Doliu în sportul constănțean A murit Doru Ghimeș. Avea numai 39 de ani!

 
Sportul constănțean și cel românesc sunt din nou în doliu, după ce s-a stins din viață, la numai 39 de ani, Doru Ghimeș, fost jucător la Tomis Constanța, dar și la alte echipe din țară și din străinătate.
 
Originar din Constanța, Doru Ghimeș a jucat pe postul de libero și a făcut parte și din lotul echipei naționale a României.  
 

Lumea voleiului este din nou în doliu!
 
Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș, fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale.
 
Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale.
 
Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber.
 
Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!, este mesajul Federației Române de Volei

 

Multă putere familiei și celor care i-au fost apropiați. Constănțeanul Doru Ghimeș și fostul jucător al Constanței ne-a părăsit mult prea devreme. Condoleanțe familiei!, se aratîă și pe pagina de Facebook „CSM Constanța Volei“.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Volei)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decesele care au îndoliat sportul constănțean în 2022 Au trecut în neființă la numai 39 de ani, trei copii rămânând orfani de tată!

05 Jan 2023 2423