„Te vom iubi veşnic!" Doliu în sportul constănţean. A murit un cunoscut antrenor

Sportul constănţean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viaţă Cetin Ibram, fost antrenor de karate, o persoană cunoscută şi respectată în lumea sportului de contact de la malul mării.

Cetin Ibram a fost primul antrenor al lui Marius Burlacu, fost sportiv, în prezent antrenor, alături de Lidia Dobrin, la Oyama Karate Constanţa.

Cu o mare durere în suflet vă anunţ că a plecat în lumea celor drepţi primul meu mentor, antrenor, senpai Ibram Cetin. Osu! Respect! Condoleanţe familiei! Mare om, mare caracter!, a postat pe Facebook Marius Burlacu.

A fost primul meu antrenor de karate kyokushin, un om cu un caracter ales, căruia îi voi purta pe veci un respect deosebit. S-a numărat printre primii care au pus bazele karate-ului kyokushin pe Constanţa, a mai spus Marius Burlacu.


Acesta a fost antrenat de Cetin Ibram, iar în prezent îl pregăteşte el pe Ergun Refi, ginerele fostului său antrenor!

Cu adâncă durere în suflet, vă anunţ că soţul meu a devenit un înger. Sunt convinsă că va fi mereu alături de mine şi de fete! A fost cel mai bun soţ şi tată din lume! Te vom iubi veşnic!, a fost mesajul soţiei lui Cetin Ibram, Sheila Ibram.


Înmormântarea va avea loc astăzi, de la ora 14.00, la cimitirul musulman de la Intim.  

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Barbu

06 Dec, 2018 15:14

Dumnezeu să-l ierte! Am fost colegi la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, Facultatea de Mecanică, inginerie, Catedra de Nave. Era un om foarte cuviincios, cald și zâmbitor. Nici nu am știut că era specializat în acest sport.

Articole asemanatoare

Constanța Un an de la moartea fostului antrenor Cetin Ibram. „A fost un om cu un caracter ales!“

03 Dec 2019 4318