Doliu în sportul românesc. A murit la numai 22 de ani!

Sportul românesc este îndoliat din nou, la trecerea în neființă, la numai 22 de ani, a lui Antonio Melinte, fost jucător de rugby la Dinamo, care cochetase și cu loturile de juniori ale României.

Antonio Melinte ar fi murit în urma unui infarct.

Pe pagina de Facebook „Dinamo Rugby“ a fost postat un mesaj de condoleanțe în urma tragicului eveniment:

Dumnezeu să te odihnească în pace, Antonio Melinte! Condoleanțe familiei îndurerate!

Federația Română de Rugby își exprimă regretul față de dispariția fulgerătoare a lui Antonio Melinte, la doar 22 de ani. Jucătorul care a evoluat pe postul de pilier la CS Dinamo până în 2018 și a fost component al naționalei de U20 a României s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a fost și mesajul Federației Române de Rugby.

O veste cruntă ne cutremură sufletele. Fostul nostru jucător Antonio Melinte a murit la numai 22 de ani, din cauza unui infarct (stop cardio-respirator). Antonio a evoluat pe postul de pilier la CS Dinamo până în 2018 și a fost component al naționalei de U20 a României. De doi ani renunțase la rugby, dar continua să facă sport la nivel de hobby. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, se arată pe pagina de Facebook a CS Dinamo.


Sursa foto: 1 (cu rol ilustrativ) - ZIUA de Constanța; 2 - Facebook (Federația Română de Rugby)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.