Doliu la Asociația Județeană de Fotbal Constanța. S-a stins din viață Vasile Cenușe. „A fost un model de corectitudine“



Asociația Județeană de Fotbal Constanța și arbitrajul constănțean sunt în doliu, după ce s-a stins din viață Vasile Cenușe, ultima dată președinte al Comisiei de Disciplină a asociației.
 
Fost arbitru, Vasile Cenușe conducea comisia din 2014, iar anterior fusese mulți ani președinte al Comisiei de Arbitri a AJF Constanța.
Ca arbitru a fost component al lotului național B, pentru ca ulterior să activeze și ca observator federal.
 
„Asociația Județeană de Fotbal Constanța și Comisia Județeană de Arbitri anunță cu regret decesul fostului președinte al Comisiei Județene de Arbitri Constanța, Vasile Cenușe, fost arbitru în lotul național Liga B, vicepreședinte AJF Constanța, iar in ultimii 9 ani a fost presedinte la Comisia de Disciplină AJF Constanța. Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente. Dumnezeu să îl ierte!“, este mesajul AJF Constanța.
„Este o mare durere pentru familia arbitrajului constănțean. Vasile Cenușe mi-a fost ca un tată, atât ca arbitru, cât și ca președinte al Comisiei de Arbitri. A fost un model de corectitudine. Când spuneai Vasile Cenușe, spuneai totul. Tot ce a făcut a făcut cu mare profesionalism. La el nu mergea cu jumătăți de măsură. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!“, a declarat Ioan Gheorghică, actualul președinte al Comisiei de Arbitri a AJF Constanța.
 
„O veste trăznet, un pumnal înfipt în inima mea, ceva ce refuz să cred că bunul meu prieten, mentor, om cu suflet mare nu mai este printre noi. Cenușe Vasile, fost președinte al C.J.A-ului Constanța timp de mai bine de două decenii, s-a alăturat îngerilor din cer! Dumnezeu să te odihnească în pace, drag prieten!“, este mesajul lui Cătălin Toader, fost arbitru.
 
„Generația de arbitri de fotbal din lotul divizionar al județului Constanța în anii 1980, prin Scarlat Marinică, prezintă condoleanțe familiei Cenușe, pentru decesul lui Cenușe Vasile, fost arbitru, președinte și, în primul rând, OM. Regrete eterne, Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!“, a menționat și Marinică Scarlat, fost arbitru și observator din Constanța.
 
Sursa foto: Facebook (AJF Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Decese în sport Constanța 2023 „După ce și-a serbat ziua, a plecat, lăsând îndurerate și cu multe lacrimi soția, mama și fiica!“

20 Dec 2023 2408

Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Constanța. A fost convocată Adunarea Generală Extraordinară

01 Jun 2022 3038

A murit fostul arbitru de fotbal din Constanţa Virgil Drăgan

27 Jun 2017 3369