Două medalii de aur a obţinut şi Lucian Munteanu Deşi cadet, Cristian Pletea a ieşit dublu campion naţional la tineret! (galerie foto)

Jucătorii constănţeni de tenis de masă Lucian Munteanu (CS Topspin 08) şi Cristian Pletea (LPS „Nicolae Rotaru“) au urcat de trei ori pe podium în prima zi a Campionatului Naţional individual de la Câmpulung. La dublu mixt, Munteanu a cucerit aurul, iar Pletea, argintul, în vreme ce la dublu băieţi, cei doi au făcut pereche şi s-au clasat pe locul întâi.
Ieri, în ziua a doua, s-a desfăşurat proba de simplu, unde Pletea, deşi este cadet, confruntându-se aşadar cu sportivi mai mari ca vârstă, a ieşit pe locul întâi! În finală, Pletea s-a impus cu 4-0, iar în semifinală l-a învins pe Lucian Munteanu cu 4-3, revenind de la 0-3! Cristian este cadet şi la anul, iar la Câmpulung a devenit campion naţional la tineret, două categorii de vârstă mai sus.
 
Sursa foto: frtenismasa.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finală incredibilă Constănţeanul Cristian Pletea, vicecampion european de tineret. A ratat însă la mustaţă aurul!

12 Mar 2018 2548

Vedete ale sportului, în mijlocul elevilor, la Constanţa, în Programul Naţional „Campionii României în şcoală, liceu şi universitate“

13 Jan 2018 3771

Cristian Pletea, din Constanţa, două medalii de aur şi una de argint la Campionatul Naţional de tineret (galerie foto)

20 Nov 2017 1858

Constanţa, pe podium la Câmpulung Cristian Pletea, dublu campion naţional de tineret la tenis de masă (galerie foto)

22 Nov 2016 2363