Două zile până la meciul cu Croaţia ZagrebUltimele retuşuri înaintea debutului în Liga Campionilor

hcm.jpgPartida va avea loc joi, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, preţul unui bilet fiind de 30 de lei

Campioana României, Handbal Club Municipal Constanţa, are un moral bun înaintea debutului în noul sezon al Ligii Campionilor, după ce a reuşit sâmbătă o victorie categorică în faţa formaţiei Minaur Baia Mare.

După ce în primele trei etape ale Ligii Naţionale jocul campioanei a lăsat mult de dorit, totul culminând cu umilinţa de Odorhei, Toma şi compania au arătat o altă faţă în meciul contra băimărenilor, partidă care a inaugurat noul spaţiu de joc al Sălii Sporturilor. Deşi se aştepta la o confruntare dificilă, tehnicianul constănţenilor, Jovica Cvetkovic, a avut posibilitatea, ajutat şi de evoluţia scorului, să ruleze întreg lotul avut la dispoziţie. Un câştig din acest lucru a fost al treilea portar al campioanei, George Şelaru, care a arătat în cele 23 de minute jucate în partida de sâmbătă că poate fi o soluţie pentru poarta HCM-ului, în lipsa veteranilor Mihai Popescu şi Ionuţ Rudi Stănescu. Astfel, evoluţia bună din acest meci dă încredere jucătorilor constănţeni că pot repeta şi în acest sezon performanţele obţinute în ediţia precedentă a Ligii Campionilor când au depăşit faza grupelor, calificându-se în optimile de finală ale competiţiei. „Pentru noi, pot spune că a fost un meci util, la finalul căruia am obţinut o victorie de moral, care ne dă încredere şi linişte înaintea meciului de Liga Campionilor cu Croaţia Zagreb“, a declarat pentru handbalvolei.ro, Alexandru Csepreghi, golgeterul partidei cu Minaur. Singura problemă de lot a constănţenilor înainte de meciul cu Zagreb este, în continuare, absenţa pivotului Silviu Băiceanu (accidentat). Partida din prima etapă a Grupei D, dintre HCM şi Croaţia Zagreb, se va disputa joi, de la ora 19.00, şi va fi arbitrată de norvegienii Kim Andersen şi Per Morten Sodal.

Sala Sporturilor, pregătită pentru sărbătoare

După un sezon în care a jucat la Buzău, HCM poate sărbători acum victoriile din Liga Campionilor, acasă, alături de publicul constănţean. Sala Sporturilor este pregătită să găzduiască (numai în acest sezon) partidele campioanei României împotriva celor mai valoroase echipe de club din Europa. Chiar dacă numărul locurilor din sală a scăzut odată cu finalizarea lucrărilor de extindere, se aşteaptă ca sala să fie arhiplină la debutul HCM-ului în cea mai importantă competiţiei europeană intercluburi. Preţul unui bilet la partida de joi este 30 de lei. „Suntem foarte recunoscători pentru eforturile depuse pentru ca HCM să joace în Liga Campionilor la Constanţa, lucru care dorim să se repete şi anii viitori. Prin jocul nostru şi prin rezultate, sperăm să nu dezamăgim publicul constănţean“, a declarat căpitanul formaţiei de pe litoral, Laurenţiu Toma.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Salina Marea Neagră SRL, demersuri către APM Constanța pentru investiția de pe strada Dobrilă Eugeniu (DOCUMENT)

04 Feb 2024 1088

Jean Bart și legăturile cu Dobrogea ale scriitorului atras de mare

27 Nov 2023 741

Farul Constanța Marcel Abăluță și cel mai important gol al său ca „marinar“. „Au fost două trăiri diametral opuse“ (GALERIE FOTO)

16 Nov 2023 1798

ARSVOM Operațiune de salvare pe mare în apropierea portului Sulina (VIDEO)

06 Sep 2023 937

Vlad Neagu, fost căpitan la Farul Constanța, s-a alăturat Kinder Constanța, în staff-ul tehnic

10 Aug 2023 2307

UPDATE Vergil Chițac propune consilierilor vânzarea unui teren în centrul Constanței. Misteriosul cumpărător, legături cu fiul edilului (DOCUMENTE + GALERIE FOTO)

29 Jun 2023 8028

Tragedie la Baza Militară Mihail Kogălniceanu! Un soldat a decedat. Cum s-a întâmplat?

14 Feb 2023 3363

UPDATE. Nava a ajuns în Portul Constanța Misiune încheiată cu succes în Marea Ionică de nava maritimă hidrografică „Căpitan-comandor Alexandru Cătuneanu” (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Oct 2022 1167

Trei lucrători de la Căpitănia Portului Cernavodă, premiați pentru salvarea unei persoane aflate în pericol de înec (GALERIE FOTO)

14 Oct 2022 5053

Meci demonstrativ la Iași, cu Horia Tecău, Andrei Pavel, Horia Brenciu și Cornel Ilie. „O experiență cu totul nouă. Mi-a plăcut!“ (GALERIE FOTO)

14 Jul 2022 1415

Eroul căpitan Horia Agarici, comemorat la Constanța. Mai multe avioane din dotarea Bazei 86 Aeriană survolează municipiul Constanța

17 Jun 2022 1354

Undă verde de la Mediu pentru reabilitarea Casei „Căpitan T. Stănescu”, din centrul vechi al Constanței

15 Apr 2022 1450

Misiune încheiată cu succes pentru un ofițer din cadrul IJJ Constanța. A participat la Misiunea Uniunii Europene de Monitorizare în Georgia

03 Apr 2022 1463

Constantin Scarlat (1935-2006)

23 Mar 2022 3327

MApN Căpitanul Andrei Ailenei a câștigat Ultrarunning Barcelona. A alergat peste 200 kilometri (GALERIE FOTO)

13 Mar 2022 1657