Futsal Constănțeanul Dumitru „Mimi“ Stoica, antrenor-jucător la echipa Autobergamo Deva


• Originar din Constanța, Dumitru „Mimi“ Stoica este căpitanul echipei naționale de futsal a României.  

Constănțeanul Dumitru „Mimi“ Stoica, unul dintre cei mai valoroși jucători din istoria futsalului românesc și căpitan al echipei naționale, este noul antrenor - jucător al formației Autobergamo Deva, la care a mai evoluat în anii trecuți.

În contextul pandemiei de coronavirus, oficialii echipei hunedorene au fost nevoiți să rezilieze pe cale amiabilă contractele cu trei jucători brazilieni, Andre Deo, Ricardinho Sobral jr și Emerson Dentinho (acesta din urmă fiind antrenor - jucător). În cazul acestora, nu se știa când pot veni din Brazilia în România. În noua situație, Autobergamo a trebuit să se reorienteze în direcția completării lotului și a ocupării băncii tehnice. Astfel s-a ajuns la soluția Mimi Stoica în calitate de antrenor jucător. În vârstă de 38 de ani (va împlini 39 în această lună, pe 30 septembrie), valorosul jucător, originar din Constanța, este încă în mare formă și plănuiește să evolueze în continuare. El a venit la Deva de la CS United Galați, împreună cu un alt jucător de futsal, Cristian Obadă. În afară de Constanța și de cele două echipe menționate, Mimi Stoica a evoluat până acum și la formații pecum City’US Tg. Mureș și Informatica Timișoara.   

Sursa foto: Facebook (Stănel Stoica)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dumitru „Mimi“ Stoica, căpitanul Naționalei de fotbal în sală” „Această perioadă a fost cea mai neagră din viața mea de sportiv“

08 Jun 2020 2912