După meciul de senzaţie cu Timişoara Saracens, Tomitanii Constanţa au dat jucătorul etapei în SuperLigă!

Evoluţia excelentă a nou-promovatei în SuperLigă Tomitanii Constanţa în meciul cu Timişoara Saracens (campioana en-titre) a primit recunoaştere şi prin desemnarea lui Samuel Jay Swanepoel, de la echipa de pe litoral, drept „jucătorul etapei a 13-a“!
 
Tomitanii i-au luat un punct formaţiei campioane, care s-a impus extrem de greu la Constanţa, cu 26-25 (14-3). Sud-africanul Samuel Jay Swanepoel (21 de ani, 1,84 m, 110 kg, taloner sau flanker) a primit titlul de jucător al meciului Tomitanii - Timişoara Saracens, iar apoi a fost desemnat cel mai bun din etapă.
 
„Este o mândrie pentru mine acest trofeu, este un premiu pe care l-am obţinut datorită echipei, pentru că fără ajutorul colegilor acest lucru nu ar fi fost posibil. A fost un meci foarte greu, Timişoara este campioana en-titre, ştim că este o echipă puternică, relaţiile de joc sunt create de mult timp acolo. Noi suntem o echipă mică, au fost multe schimbări la noi şi practic încercăm să dăm ce avem mai bun în fiecare meci. Credem în şansa noastră, avem dorinţa de a juca şi de a câştiga, nu avem nimic de pierdut. Acest lucru cred că s-a văzut şi în meciul cu Timişoara, în care am fost aproape de victorie, am revenit foarte bine în joc, cred însă că ne-au costat punctele pe care le-am luat foarte usor. La un astfel de meci experienţa şi relaţiile de joc create în timp contează enorm de mult, şi aici Timişoara a făcut diferenţa”, a declarat Samuel Jay Swanepoel, pentru super-liga.ro.
 

„Obiectivul cu care intrăm pe teren este victoria“

 
În ultimul meci din sezonul regulat, Tomitanii joacă la Constanţa cu Gloria Buzău, sâmbătă, 11 mai, de la ora 14.00, miza acestei partide fiind clasarea pe poziţia a cincea şi meci acasă cu echipa de pe locul 8, în prima întâlnire din play-out. „Ne aşteptăm să fie un meci greu, însă cred că suntem într-un moment bun, jocul pe care l-am reuşit ne-a dat mai multă încredere în noi, de aceea obiectivul cu care intrăm pe teren este victoria”, a mai spus Swanepoel, potrivit sursei citate. Clasament: 1. CSM Bucureşti - 53p, 2. CSA Steaua - 51p, 3. Timişoara Saracens - 49p, 4. CSM Ştiinţa Baia Mare - 48p, 5. Gloria Buzău - 15p, 6. Tomitanii - 14p, 7. Dinamo Bcureşti - 12p, 8. Cluj - 12p.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Tomitanii, la un pas de victorie contra campioanei! „Ar fi fost un succes istoric. Am arătat că, la Constanţa, rugby-ul are resurse“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.