Sport

UPDATE. După un suedez, au adus şi un american Echipa de baschet Athletic Constanţa a anunţat înregimentarea lui Deondre Ray

Un nou jucător străin la echipa masculină de baschet Athletic Constanţa, care, în sezonul 2018/2019, va evolua în prima ligă.

După suedezul Samuel Wasswa Berkelund, pe litoral a ajuns şi americanul Deondre Ray.  

Aventura europeană continuă pentru jucătorul american Deondre Ray iar al treilea an de baschet european îl va prinde în Arena Gladiatorilor din Tomis! Absolvent al colegiului Cameron University Athletics din Statele Unite ale Americii în 2016 unde a avut prestații extraordinare și apoi jucător al celor de la BC Delta în prima ligă din Georgia, extrema Deandre Ray semnează cu BC Athletic Constanța pentru sezonul 2018-2019! Team is everything!, este mesajul BC Athletic.


UPDATE:

Astăzi, BC Athletic a anunţat că a transferat şi un baschetbalist sârb.

Sezonul 2018-2019 va fi pentru pivotul sârb Miljan Drekalovic unul plin cu provocări! Ajuns în Arena Gladiatorilor din Tomis, jucătorul de 2.03 de la OKK Beograd este de azi Gladiator! Team is everything!, este mesajul clubului de pe litoral.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jucătorii FC Viitorul, show pe terenul de baschet la Constanța Streetplay (galerie foto)

12 Nov 2018 478

Baschet. Meciuri în deplasare Victorie pentru fetele de la Phoenix Știința Constanța, eșec pentru băieții de la BC Athletic

10 Nov 2018 375

BC Athletic Constanța, dublă victorie cu ACS Tg. Jiu, în Cupa României

24 Oct 2018 411

UPDATE Noi baschetbalişti aduşi de Athletic Constanţa în trupa Gladiatorilor din Tomis

23 Aug 2018 646